Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvolle ja Renault Trucks:lle kahden vuoden varaosatakuu

Aitojen Volvo ja Renault Trucks -varaosien takuu paranee entisestään, kun 1.1.2018 alkaen merkkihuollon asentamille alkuperäisille varaosille myönnetään kahden vuoden täystakuu.

Uusi, koko Euroopan laajuinen täystakuu kattaa Volvo ja Renault Trucks paketti- ja kuorma-autojen alkuperäiset varaosat ja vaihto-osat sekä lisävarusteet, ja niiden asennustyöt sekä seurannaisvauriot, ilman kilometrirajoitusta.

Uusi täystakuu antaa poikkeuksellisen kattavan turvan. Se korvaa varaosien ja työn lisäksi myös seurannaisvauriot. Takuu kattaa varaosien ja työn lisäksi seurannaisvauriot. Tämä tarkoittaa sitä, että jos Volvon tai Renault Trucks:n huollossa asennettu osa, esimerkiksi kiertokanki, rikkoo moottorilohkon, asiakas saa myös lohkon ja muut vaurioituneet osat vaihdettua takuun korvaamina. Lisäksi hinaukset kuuluvat takuun piiriin.

Turvallinen ostaa ja käyttää

Kaikki alkuperäiset Volvo ja Renault Trucks -komponentit ja -osakokonaisuudet testataan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Pitkän ja huolellisen tuotekehitysprosessin lopputuloksena valmistuu taatusti mittatarkka ja kestävä, autojen kanssa takuuvarmasti yhteensopiva varaosa.

Hinta–laatu -suhteeltaan edullinen alkuperäisvaraosa on Volvo ja Renault Trucks -asiakkaalle aina paras ja turvallisin vaihtoehto. Alkuperäiset osat ovat taatusti yhteensopivia, eikä asentajien tarvitse kikkailla. Tämä säästää aikaa ja rahaa huolloissa.

Laaja palveluverkosto, korkea käyttöaste

Volvon ja Renault Trucks:n myynti- sekä auktorisoitu huolto- ja korjaamoverkosto kattaa koko Suomen. Huolto- ja korjaamopalveluja tarjoavat Volvo Truck Centereiden lisäksi myös verkostoon kuuluvat yksityiset jälleenmyyjät: Käyttöauto Trucks, Wetteri Power, Auto-Kilta Trucks, Raskaspari ja HF-Autohuolto.

Merkkihuollossa ammattitaitoiset mekaanikot tekevät asennustyöt ja henkilökunnan osaamisesta pidetään huolta jatkuvalla kouluttamisella. Lisäksi verkostoon kuuluvissa huoltopisteissä on tehokkaat diagnostiikkajärjestelmät, kaikki tarvittavat erikoistyökalut ja ajantasaiset huolto-oppaat.

Alkuperäisten Renault Trucks ja Volvo -varaosien saatavuus ja logistiikka ovat kunnossa. Suomessa oleva varaosien tukivarasto pitää sisällään kaikki auton liikkumisen kannalta välttämättömien huolto- ja varaosien lisäksi runsaan määrän erikoisosia sekä tarvikkeita nopeaan toimitukseen. Mikäli tarvittavaa osaa ei heti löydy huoltopisteestä, se voidaan toimittaa jopa seuraavaksi aamuksi. Varaosia on erittäin hyvin saatavilla uusien mallien lisäksi myös iältään vanhempaan hyötyautokalustoon.

Lue seuraavaksi