Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo FE -kuorma-autoon I-SYNC-vaihteisto

 

I-Sync on vaihteisto, joka on varustettu automatisoidulla vaihtamisjärjestelmällä. Aivan kuin I-Shift -vaihtamisjärjestelmä, I-Sync yhdistää käsivalintaisen vaihteiston luotettavuuden sekä automatisoidun vaihteiston ajomukavuuden. Kun I-Shift -vaihteisto on kehitetty raskaisiin kuljetuksiin, on I-Sync -vaihteisto räätälöity paikallisjakelutehtäviin. I-Sync -vaihtamisjärjestelmästä tuli myyntimenestys, kun se tuotiin markkinoille keväällä 2008 Volvo FL kuorma-autossa.

“Tähän mennessä reilu kolmasosa kaikista FL kuorma-autoista on toimitettu I-Sync -vaihteistolla. Jakelukuljetuksissa tyypillistä on nopea tahti, jatkuvat pysähtymiset, jolloin moni asiakas arvostaa I-Sync ominaisuuksia yhdistettynä pienempään polttoainekulutukseen.

Nyt vahvistamme asemiamme tarjoamalla I-Sync -vaihteistoa myös suurempiin FE kuorma-automalleihin,” kertoo Anders Bellini, Business Area Manager, Volvo Trucksilta.

Optimoitu juuri jakelukuljetuksiin

Volvo FE kuorma-autot, I-Sync -vaihteisto, 260 hv ja 7-litran moottori. Tämä on toimiva yhdistelmä kaupunkikuljetus- sekä lyhyimpiin aluejakelutehtäviin.

”I-Sync on optimoitu 7-litran moottorillemme. Vaihtaminen tapahtuu mukavan joustavasti kaupunkiliikenteessä, jossa joudutaan usein pysähtymään ja taas lähtemään liikkeelle”, sanoo Clara Werner Floberg, Volvo Trucksin FL ja FE tuotevastaava.

Optimoitu I-Sync automatisoitu vaihtamisjärjestelmä on ympäristöystävällinen ja vaikuttaa suoraan vähentämällä polttoainekulutusta sekä näin hiilidioksidipäästöjä.

Kuten aiemmin, Volvo I-Shift automatisoitu vaihtamisjärjestelmä on saatavana suuremmissa Volvo kuorma-automalleissa; Volvo FH16, FH ja FM -mallit.

Tuotetiedot, Volvo I-Sync vaihteisto (Volvo FE kuorma-auto)
– Automatisoitu vaihtamisjärjestelmä, 6 vaihdetta.
– Saatavuus; Volvo FE, 4×2 tasakuorma-autoihin jakeluajoon alle 18t kokonaispainoille.
– Mitoitettu Volvon D7 260 hp moottorille, joka on Euro5 sertifioitu.
– Maksimi vääntömomentti 1010 Nm

Volvo.com/trucks

 

 

Lue seuraavaksi