Uutiset

Autot

Volkswagen tarjoaa kesätyöpaikan vailla vertaa

Volkswagen-Hyötyautot tarjoaa kesätyöpaikkoja nuorille ja kesätyöapua pienyrityksille jo neljättä kertaa. Haussa on jälleen kaksi pienyritystä sekä näiden palvelukseen astuvat nuoret, B-ajokortin omaavat Apupoika-Antero ja Aputyttö-Annukka.

Volkswagen-Hyötyautojen Kesätyöpaikka vailla vertaa -kampanja, Apupoika-Antero, sai jo ensimmäisenä kesänä 2010 suuren suosion. Yli 700 hakemuksen joukosta valittiin Anteron lisäksi Aputyttö-Annukka ja molemmat pääsivät kesätöihin autonkuljettajaksi kahteen pienyritykseen. Hakemusten määrä on kasvanut jatkuvasti ja viime vuonna kesätöihin haki jo lähes 1400 nuorta.

Volkswagen-Hyötyautot tarjoaa tulevana kesänä kahdelle suomalaiselle pienyritykselle noin kahden kuukauden ajaksi apupojan tai -tytön ja Volkswagen-pakettiauton.

”Tänä päivänä nuorille on tarjolla aiempaa vähemmän kesätyöpaikkoja ja me haluamme Kesätyöpaikka vailla vertaa -kampanjan myötä olla omalta osaltamme tukemassa nuorten työllistymistä ja työkokemuksen keräämistä tulevaisuutta varten. Haluamme tarjota kesätyöntekijän pienyritykselle, jolle on lisäavusta konkreettisesti suurta apua. Yrityksinä suosimme mielellämme yhteiskunnallisesti hyvää tekeviä yrityksiä, apupojat ja -tytöt ovat olleet muun muassa kuljettamassa pienelektroniikkaromua kierrätykseen sekä vastanneet vanhusten ruokapalvelukuljetuksista”, kertoo Volkswagen-Hyötyautojen markkinointipäällikkö Jaana Ehrnrooth VV-Auto Group Oy:stä.

Tämänvuotisen Kesätyöpaikka vailla vertaa -kampanjan hakuaika alkoi 4.4. ja päättyy 21.4. Uudet kesätyöntekijät valitaan toukokuussa ja työt alkavat kesäkuun alkupuolella.

Lue seuraavaksi