Uutiset

Autot

Volkswagen- ja MAN-mallistot Shell-huoltoasemilla

Syyskuun alussa käynnistyy nykyään samaan organisaatioon kuuluvien Man:in ja Volkswagenin hyötyajoneuvojen kattava yhteiskiertue, joka on toteutettu yhteistyössä Shell-huoltoasemaketjun kanssa. Kiertue starttaa Metko-näyttelystä Jämsänkoskelta, josta karavaani aloittaa kolmen viikon matkansa Keski-Suomesta Pohjanmaalle ja sieltä Savon kautta Hämeeseen, Varsinais-Suomeen ja etelärannikolle.  Kiertueen tavoitteena on tuoda esille merkkien kattava valikoima sekä jälkimarkkinointipalveluiden laajuus, joka vain tehostuu merkkien voimakkaan yhteistyön ansiosta.

Volkswagen esittelee kiertueella laajan hyötyajoneuvomallistonsa ja mukana on myös erikoisempia ratkaisuja, kuten Amarok puoliperävaunuyhdistelmänä sekä Seikel-avolava.  MAN osoittaa monipuolisuuttaan kymmenen ajoneuvon voimin ja esillä on esimerkiksi puuautoyhdistelmiä, rekkavetureita sekä erityisesti sähkölaitoksille kehitetyillä erikoisajoneuvoja.

Mainioiden koeajomahdollisuuksien lisäksi tarjolla on runsaasti myös Volkswagenin, MAN:in sekä Shellin erikoistarjouksia ja mukana kulkevassa kiertuerekassa tarjoilu pelaa ja myös sauna on aina kuumana. Kiertueen kalustoon ja aikatauluihin voi tutustua osoitteissa mantruckandbus.fi ja volkswagen-hyotyautot.fi

Lue seuraavaksi