Uutiset

Autot

Volkswagen-hyötyautot Maxpo 2013-näyttelyssä

Maxpossa esiteltävä Volkswagen Crafter 4MOTION on vaihtoehto hyötyautoasiakkaille, joiden käyttötarkoitukseen tavallinen neliveto ei riitä. Sen erikoisvahvuuksia ovat jatkuvatoiminen ”heavy duty” -nelivetojärjestelmä, off-road-alennusvaihde sekä keski- ja takatasauspyörästön lukko vakiona.  Lisäksi esittelyssä on joukko erikoisvarusteltuja Volkswagen-hyötyautoja.

Volkswagen Crafter 4MOTION on täysverinen maastopaketti- ja kuorma-auto, joka perustuu itävaltalaisen Achleitnerin nelivetotekniikkaan. Näyttävä Crafter 4MOTION kulkee noin 100 mm korkeammalla kuin perusmalli. Volkswagen Crafter 4MOTION soveltuu erityisesti esimerkiksi voimaverkkojen kunnossapitotarpeisiin, koneyrittäjille, rakennusyhtiöille, teiden kunnossapitoon sekä armeijan ja rajavartiolaitoksen käyttötarpeisiin.

Volkswagen Crafter 4MOTION on saatavissa umpikorisena ja alustana. Laaja mallisto takaa yhteensopivuuden useiden päällirakenteiden kanssa, mm. alustamallissa on standardoidut kiinnityspisteet eri korirakenteiden asennusta varten. Volkswagen Crafter 4MOTION on saatavilla maastopakettiautona (kokonaismassa 3,5t) ja maastokuorma-autona (kokonaismassa 5,0t). 2.0 BiTDI-moottori (teho 120 kW/400Nm), 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla ja alennusvaihteella takaa vetovoiman vaikeissakin olosuhteissa.

Lue seuraavaksi