Uutiset

Autot

Vivaro Combi iskee taksiluokkaan

Opel kasvattaa taksivaihtoehtojen määrää uudella Opel Vivaro Combilla, jonka valttien joukkoon kuuluu valmistajan mukaan muun muassa mukava ohjaamo ja kattava varustetaso. Vakiona on muun muassa 7-tuumaisella värillisellä kosketusnäytöllä varustettu tietoviihdejärjestelmä, johon kuuluu navigaattori ja Bluetooth.

Opelin maahantuoja on ottanut uudeksi kasvukohteekseen taksit, joiden käyttöön myydään vuosittain noin 3 000 uutta autoa. Taksikäytössä auton tulee olla tilava, luotettava ja käyttökustannuksiltaan edullinen.

Opel haluaa houkutella taksiyrittäjiä myös aiempaa paremmalla palvelulla. LänsiAuto on räätälöinyt taksiautoilijoille viime helmikuussa käyttöönotetun palvelukonseptin, joka varmistaa, että Opel-taksit ovat jatkuvasti tienaamassa – kustannustehokkaasti. Takseille on LänsiAutossa oma huollon numero, joka palvelee vuorokauden ympäri. Uuteen taksikäyttöön hankittavaan Opeliin saa edullisen huolenpitosopimuksen, minkä avulla auton kulut eivät aiheuta yllätyksiä, vaan ne voi helposti budjetoida etukäteen. Auton huollon tai korjauksen ajaksi on tarjolla Opel-varataksi, joten vuorot eivät jää ajamatta. 

Lue seuraavaksi