Uutiset

Autot

Vierumäen Matkakeidas- Vuoden Taukopaikka 2016

Tilausajokuljettajat ry

Vuoden Taukopaikka 2016- tunnustusta luovuttamassa puheenjohtaja Tomi Vasiljev (vas) varapuheenjohtaja Kim Venesjärvi. Keskellä yrittäjät Hanna ja Eero Asikainen. Oikealla hallituksen jäsen Markus Tauru.                                                                                                                                                         

on valinnut vuoden taukopaikaksi Vierumäen Matkakeitaan. Vuodesta 2013 toiminut liikenneasema on vakiinnuttanut asemansa 5-tien tarjonnassa. Vahvan kasvun yritys valittiin tuoreeltaan Vuoden Taukopaikaksi ja nyt valinta osui uudelleen samaan paikkaan.

Hanna ja Eero Asikainen jatkavat Eeron vanhempien perustamaa yritystä. Pirjo ja Erkki Asikainen ovat vielä tärkeänä apuna, joskin jo eläkeläisen vapauksin. Perheen omistuksessa on myös Kausalan Matkakeidas, jossa liikenneasemapäällikkönä toimii Eeron serkku Aarto Rajakko.

Vierumäen Matkakeidas avattiin huhtikuussa 2013 eli neljä vuotta on menty vahvan kasvun tiellä. Laajennus avattiin viime syksynä isänpäivän alla. Silloin tuli noin 150 paikkaa lisää. Samalla tehtiin lisää WC-tiloja sekä kuljettajien taukotilat. Nyt talossa on noin 350 asiakaspaikkaa. Työntekijöitä on tällä hetkellä 35 ja kesäkaudella asiakkaita palvelee noin 60 henkeä. Kausalan ja Vierumäen toimipisteet työllistävät kesäisin yhteensä noin 100 työntekijää. – Vuoden Taukopaikka- titteli on iso tunnustus hienolle henkilökunnallemme, jonka ansiota koko menestyminen suurelta osin on, kiittää toimitusjohtaja Eero Asikainen osaavaa henkilökuntaansa.

Ryhmien ja kuljettajien keskuudessa Matkakeidas on saanut erityiskiitosta hyvästä palvelusta ja erinomaisesta ruoka- ja kahvilatarjonnasta. Sijainti on sopivan matkan päästä isoista kaupungeista, joten matkakeidas on ollut sitäkin kautta hyvin luontainen valinta.

Tilausajokuljettajat ry on vuonna 1990 perustettu matkailuliikenteen ammattilaisten yhdistys, johon kuuluu noin 1500 jäsentä. Kuljettajat ovat aivan asiakaspinnassa ja saavat asiakkailtaan suoraa palautetta taukopaikoista. He ovat myös todellisia tienvarsipalvelujen suurkuluttajia ja monesti iso osa aterioista nautitaan juuri näissä ravintoloissa. Yhdistys valitsee joka vuosi Vuoden Taukopaikan jäsenistöltä tulleiden palautteiden pohjalta.

Lue seuraavaksi