Uutiset

Autot

Verhoomo Sorsa vietti avajaisia Lempäälässä

Uudenkarheat lähes 800 neliön tuotantotilat omalla 6000 neliön tontilla antavat mahdollisuuden laajentaa toimintaa samalle tontille ja luovat samalla pohjan tulevalle kasvulle. Toimipaikka sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla vanhan 3-tien varrella Ideaparkin liikekeskuksen takana, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Lempäälän toimipisteen toiminta keskittyy pääasiassa huoltoautojen entistä monipuolisempiin varusteluihin. Toki Lempäälässä muitakin töitä tehdään, kuten esimerkiksi takuukorjauksia, lisäksi jatkossa on tarkoitus kasvattaa tuotetarjontaa entisestään. Lämpimään ja valoisaan tuotantohalliin mahtuu kerralla kymmenkunta pakettiautoluokan autoa. Hallissa on yksi nosturipaikka ja kaikki ajanmukaiset työkalut ja välineet. Lempäälän toimipisteen tuotannosta vastaa Marko Viitamäki, jolla on pitkä kokemus alalta.

Tuotantopuolelle on Viitamäen alaisuuteen palkattu ensi vaiheessa viisi asentajaa. ”Ammattitaitoisten työntekijöiden palkkaus onkin ollut jopa yllättävän helppoa Tampereen alueella”, kertoi Verhoomo Sorsan toimitusjohtaja Tuomo Sertti. Kaikkiaan Verhoomo Sorsa työllistää tällä hetkellä 42 työntekijää viidellä paikkakunnalla.

Avajaisissa oli nähtävillä Mercedes-Benz Sprinter 1+4 jatko-ohjaamo, VW Transporter Sortimo- huoltoauto sekä muita varusteltuja huoltoautoja. Varustelupuolelta esillä oli Sortimon L-Boxx- työkalupakkijärjestelmä, Kenwood-multimediasoittimet, Maxtech-paikanninjärjestelmä ja Standby-vilkkupaneelit.

Verhoomo Sorsa valmistaa sekä henkilö- että hyötyajoneuvojen varusteluja yli 25 vuoden kokemuksella. Tänä aikana yritys on kehittänyt osaamistaan ja saavuttanut hyvillä tuotteilla ja asiantuntevalla palvelulla merkittävän markkina-aseman alalla. Yrityksen laajentuminen viime vuosina uusille paikkakunnille, Hanko (2004), Turku ja Lahti (2006) sekä nyt Lempäälä, on mahdollistanut tuotteille ja palveluille paremman jakelun.

Miika Nyrö
 

 

Lue seuraavaksi