Uutiset

Autot

Veho on ostanut Philipson Bil AB:n Ruotsissa

Philipson Bilin juuret ulottuvat vuoteen 1908, jolloin Gunnar V. Philipson perusti autoliikkeen Tukholmaan. Karlstadissa toiminta käynnistettiin 1935, Örebrossa ja Falunissa vuonna 1952. Philipson Bil  -autoliikkeissä työskentelee 105 henkilöä ja liikevaihto viime vuonna oli  45 milj. euroa (429 milj. kruunua).

Veho Groupin päätoiminta-alue on Suomen lisäksi pitkään käsittänyt myös Baltian maat tytäryhtiöineen Virossa, Liettuassa ja Latviassa sekä Tukholman alueen Ruotsissa vuodesta 2007, jolloin Thituson Bil AB (nykyisin Veho Bil AB) hankittiin. Nyt toiminta laajenee entisestään Philipson Bilin yritysoston myötä.

”Veho Bil on Ruotsissa kehittynyt myönteisesti ja nyt haluamme laajentaa toimintaamme. Philipson Bil on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja arvostamme Vehossa henkilöstön tekemää tinkimätöntä työtä menestyksen eteen. Nyt meillä on ainutlaatuinen tilaisuus hyödyntää osaamista eri paikkakunnilla Ruotsissa samoin kuin myös Vehon kokemusta vähittäiskaupasta Suomessa ja Baltian maissa”, Veho Bil AB:n hallituksen puheenjohtaja Kenneth Nyman summaa yrityskaupan mukanaan tuomia mahdollisuuksia.