Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho Hyötyajoneuvot laajentaa toimintojaan Jyväskylässä avaamalla täydenpalvelun toimintakeskuksen

Jyväskylässä Veho Hyötyajoneuvot myy maahantuomiaan Mercedes-Benz Vito ja Sprinter –pakettiautoja ja Mercedes-Benz -kuorma-autoja sekä Mitsubishi Fuson Canter –mallistoa.

Lisäksi monimerkkikorjaamo palvelee kaikkien edellämainittujen merkkien lisäksi Sisu kuorma-autoasiakkaita varaosa- ja huoltopalveluissa. Asiakaspalvelu tapahtuu viitenä päivänä viikossa ja mahdolliseen lauantai aukioloon tullaan vastaamaan asiakastarpeiden mukaisesti. Lisäksi palveluun kuuluu mm. 24h Service, täydellisesti varustettu jarrudynamometri sekä tulevaisuudessa myös hyötyajoneuvojen vuokraustoiminta VehoRent –palvelun kautta.

Samassa osoitteessa palvelevat myös autokatsastus ja raskaankaluston pesupalvelun ammattilaiset sekä laadukas lounasravintola. Asiakkaan kannalta on kyseessä siis todellinen palvelukeskus.

Veho Hyötyajoneuvojen myynti- ja huoltopalveluiden laadusta vastaa ammattitaitoinen henkilöstö. Yhteensä tiloja on n. 2200 neliötä korjaamon ja myynnin osalta. Vehon korkeat laatuvaatimukset ja panostus koulutukseen, ajanmukaisiin välineisiin ja toimiviin uudistettuihin tiloihin takaavat nykyaikaisen myynti- ja huoltopalvelun.

veho.fi

Lue seuraavaksi