Uutiset

Autot

Veho Hyötyajoneuvot investoi

Veho Hyötyajoneuvot on panostanut viime vuosina voimakkaasti asiakaspalveluun sekä oman koko maan kattavan myynti- ja huoltoverkoston kehittämiseen. ”Panostamme erityisesti asiakkaiden ajoneuvojen elinkaaren hallintaan ja siksi olemme investoineet määrätietoisesti joko täysin uusiin tai uudistettuihin toimitiloihin, nykyaikaisiin ja turvallisiin työvälineisiin sekä henkilöstön koulutukseen”, kertoo Veho Hyötyajoneuvojen johtaja Juha Ruotsalainen.

Kouvolaan valmistuu uusi toimitalo tammikuussa 2017

Veho Hyötyajoneuvoille rakennetaan uusi n. 1500 m2:n kokoinen toimitalo Kouvolaan, osoitteeseen Kaupinkuja 5. Rakentaminen alkaa keväällä 2016, ja uusi toimitalo valmistuu tammikuussa 2017. Kouvolan myynti- ja huoltotoiminnot siirtyvät saman katon alle ja uusi toimitalo korvaa nykyisen Kanervistontiellä sijaitsevan huoltokorjaamon sekä Savonsuontiellä sijaitsevan myyntipisteen. Uuteen toimitaloon tulee kuusi raskaan kaluston läpiajettavaa huolto- ja korjauspaikkaa sekä erilliset huolto- ja korjauspaikat pakettiautoille. Lisäksi uudisrakennukseen tehdään myös tekniset valmiudet katsastustoiminnalle. 

Uusi toimitalo sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella Kouvolan Korjalassa. Tontin pinta-ala on 1,3 ha, joka mahdollistaa hyötyajoneuvojen sujuvan liikennöinnin toimitalon pihassa. Ajo tontille tapahtuu suoraan Koriansuoralle rakennettavan kiertoliittymän kautta, mikä varmistaa helpon ja turvallisen asiakasliikenteen.     

Uudet toimitilat tarjoavat hyvät puitteet asiakaslähtöiseen palveluun huolto- ja korjaustoiminnassa sekä automyynnissä

Veho Hyötyajoneuvojen Kouvolan uusi asiakaspalvelukeskus palvelee asiakkaita laajoilla aukioloajoilla kuutena päivänä viikossa yhden luukun palveluperiaatteella. Palveluihin kuuluu mm. Service 24h -hätäpalvelu ja CharterWay Rent -autonvuokrauspalvelut.

Kouvolassa myydään Veho Hyötyajoneuvojen maahantuomia Mercedes-Benz-paketti- ja kuorma-autoja, Fuso Canter -mallistoa sekä Mercedes-Benz- ja Setra-linja-autoja. Valtuutettu monimerkkikorjaamo palvelee kaikkien edellä mainittujen merkkien lisäksi Sisu-kuorma-autoasiakkaita varaosa- ja huoltopalveluissa. 

Lue seuraavaksi