Uutiset

Autot

Veho Hyötyajoneuvojen kautta purku- ja vaihto-osia

 

Purkuosien kysyntä on ollut kovassa kasvussa viime vuosien aikana ja sen johdosta aloitimme Sisu- ja Renault-osien lisäksi myös Mercedes-Benz –osien tarjonnan, kommentoi aluejohtaja Rami Keinänen Tampereelta.

Mercedes-Benz kuorma-autokanta on ollut vahvassa kasvussa viimeiset vuodet, jonka johdosta pitkään tien päällä oleviin autoihin haetaan myös varaosapuolella vaihtoehtoja uusein osien rinnalle. Purettavista autoista löytyy usein osia kolarivaurioihin, tuoreempi vaihdelaatikko tai puuttuvia moottorinosia. Hyväkuntoiset osat puretaan ja myydään eteenpäin sellaisenaan. Kunnostusta kaipaavat osat huolletaan, jolloin ne saavat vaihto-osana puolen vuoden takuun osotpäivästä.

Haapamäelle on kesan aikana hankittu varastoon jo jonkin verran peruskalustoa Sprinteristä Actrosiin purkua varten, joten kysyä kannattaa osaa kuin osaa suoraan Haapamäeltä.

Purku- ja vaihto-osat verkkokaupan kautta

Keväällä 2009 Veho Hyötyajoneuvot avasi netissä purkuosien verkkokaupan, jossa voi käydä varaosanumeron, kuvan tai mallin mukaan etsimässä itselleen oikean osan laajasta valikoimasta. Tällä hetkellä verkkokaupassa on tarjolla pääasiassa Sisu- ja Renault-osia, mutta Mecedes-Benz-osien määrä kasvaa koko ajan sitä mukaa kun kalustoa ehditään purkaa.

Verkkokauppa kuorma-autojen purkuosien kohdalla on selkeästi lyömässä itseään lävitse osittain sen helppouden ja kätevyyden takia. Verkkokaupasta voi tilata ja maksaa osan, jonka jälkeen se toimitetaan asiakkaalle valitun toimitustavan mukaisesti.

Veho Hyötyajoneuvojen purku- ja vaihto-osaverkkokauppaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa: www.vehotrucks.fi/purkuosat, tai suoraan paikan päällä Haapamäellä osoitteessa Sepäntie, puh. 010 569 8350.

 

Lue seuraavaksi