Uutiset

Autot

Veho Hyötyajoneuvoille uusi asiakaspalvelukeskus Rovaniemelle

Veho Hyötyajoneuvot on panostanut viime vuosina voimakkaasti asiakaspalveluun sekä oman, koko maan kattavan myynti- ja huoltoverkoston kehittämiseen. ”Panostamme erityisesti asiakkaiden ajoneuvojen elinkaaren hallintaan ja siksi olemme investoineet määrätietoisesti joko täysin uusiin tai uudistettuihin toimitiloihin, nykyaikaisiin ja turvallisiin työvälineisiin sekä henkilöstön koulutukseen”, kertoo Vehon hyötyajoneuvoliiketoiminnan johtaja Juha Ruotsalainen. ”Rovaniemen ja koko Pohjois-Suomen erittäin positiivinen talouden yleinen ilmapiiri ja todella hyvin kehittyneet kaivos- ja matkailuelinkeinot ovat kasvattaneet asiakastarpeita ja kysyntää erityisesti myös hyötyajoneuvojen myynnin ja huoltopalveluiden osalta. Tässä tilanteessa on erityisen ajankohtaista ja tärkeää toteuttaa käynnistetty investointi, jonka avulla voimme varmistaa asiakkaidemme odotusten mukaisen palvelukokemuksen toteutumisen”, Juha Ruotsalainen jatkaa. 

Rovaniemelle valmistuu uusi toimitalo toukokuussa 2018 

Veho Hyötyajoneuvoille rakennetaan uusi n. 1500 m2:n kokoinen toimitalo Rovaniemelle osoitteeseen Teollisuustie 64. Rakentaminen on aloitettu ja talo valmistuu toukokuussa 2018. Uuteen toimitaloon tulee kahdeksan raskaan kaluston läpiajettavaa huolto- ja korjauspaikkaa Mercedes-Benz-kuorma- ja linja-autoille, SISU kuorma-autoille sekä erilliset huolto- ja korjauspaikat pakettiautoille. Lisäksi uudisrakennukseen tehdään tekniset valmiudet katsastustoiminnalle. Uuden toimitalon valmistuessa Veho aloittaa Rovaniemellä myös uusien ja käytettyjen Mercedes-Benz-pakettiautojen myynnin ja vahvistaa entisestään uusien ja käytettyjen kuorma-autojen myyntiä sekä vuokrausta.  

”Uudisrakennuksen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota mm. työntekijöiden viihtyvyyteen ja työturvallisuuteen. Energiakulutuksen osalta mahdollisimman hyvään ja ympäristöystävälliseen lopputulokseen päästäksemme olemme valinneet LED-valaistuksen sekä hakelämmityksen”, Juha Ruotsalainen kertoo.

Uusi asiakaspalvelukeskus sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja logistiikkakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Tontin pinta-ala on 1,4 ha, joka mahdollistaa hyötyajoneuvojen sujuvan liikennöinnin toimitalon pihassa. Ajo tontille tapahtuu suoraan Teollisuustieltä, mikä varmistaa helpon ja turvallisen asiakasliikenteen.      

Uudet toimitilat tarjoavat hyvät puitteet asiakaslähtöiseen palveluun huolto- ja korjaustoiminnassa sekä automyynnissä

Veho Hyötyajoneuvojen Rovaniemen uusi asiakaspalvelukeskus palvelee asiakkaita laajoilla aukioloajoilla kuutena päivänä viikossa yhden luukun palveluperiaatteella. Palveluihin kuuluu mm. Service 24h -hätäpalvelu ja CharterWay Rent -autonvuokrauspalvelut. 

Rovaniemellä myydään Veho Hyötyajoneuvojen maahantuomia Mercedes-Benz-paketti- ja kuorma-autoja sekä Fuso Canter -mallistoa. Valtuutettu monimerkkikorjaamo palvelee kaikkien edellä mainittujen merkkien lisäksi Mercedes-Benz- ja Setra-linja-autoja sekä SISU-kuorma-autoasiakkaita varaosa- ja huoltopalveluissa.

Lue seuraavaksi