Uutiset

Autot

VDL:n verkostossa jo 11 huoltopistettä

Bussivalmistaja VDL:n huoltoverkoston rakentaminen on edennyt ripeästi parissa kuukaudessa. VDL:n kolmen oman toimipisteen lisäksi verkostoon on liittynyt kahdeksan eri sopimuskorjaamoa eri puolella Suomea.

– Kohta ollaan lähellä täydellisyyttä. Vielä ovat haussa sopimuskumppanit Tampereen, Lappeenrannan ja Rovaniemen alueilta. Uskon näillekin seuduille löytyvän toimijat lähiaikoina, sanoo VDL Bus & Coach Finlandin jälkimarkkinapäällikkö Jukka Anttonen.

Verkoston palvelukyky on Anttosen mielestä hyvällä tasolla jo nyt.

– VDL-bussien sijainteihin nähden saavutamme asiakkaamme varsin kattavasti ja pystymme vastaamaan tehokkaasti sekä joustavasti erilaisiin huolto- ja korjaustarpeisiin, Anttonen tähdentää.

Kun verkosto on valmis, asiakaskuntaa palvelee 14-15 huoltopistettä.

– Erinomaisen markkinamenestyksen ja kannan valtaisan kasvun jälkeen kukaan ei enää voi sanoa, että VDL on Suomessa marginaalituote. Verkoston rakentamisella vahvistamme mielikuvaa, että olemme tosissamme.

Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavaa ja osaavaa kumppanuutta, Anttonen korostaa.

Loppukesästä sopimuskorjaamoina aloittivat kuopiolainen Atoy Power Oy, kauhajokinen Prolines Oy, Porin Autotyö Oy sekä Savon Rekkahuolto Oy:n toimipaikat Mikkelissä ja Varkaudessa.

– Kaikilla on vankkaa osaamista ja pitkä historia raskaan kaluston huollosta sekä korjauksesta. Tämän lisäksi VDL:n jälkimarkkinoinnin väellä on jo ennestään henkilötasolla erinomaiset suhteet näihin toimijoihin, mikä aina sujuvoittaa ja helpottaa yhteistyötä, Anttonen perustelee.

Alkukesästä sopimuskorjaamoina aloittivat jo Turun Autotyö Oy, oululainen Wihelän Konepaja Oy sekä kokkolalainen Linnus-Auto Oy.

Lue seuraavaksi