Uutiset

Autot

VDL:n uusi Futura-malli sekä kolmiovinen Citea

VDL esittelee suurelle yleisölle ensimmäinen kerran uuden kaksikerroksisen VDL Futura FDD2 -mallin Busworld-näyttelyssä Belgian Kortrijkissa 16.–21. lokakuuta. FDD2-mallissa on paikkoja jopa 96 matkustajalle ja se sopii niin turisti- kuin liikennöintikäyttöön. Kehittynyt voimansiirtolinja ja aerodynaaminen muotoilu takaavat alhaisen polttoainekulutuksen ja matalat CO2-lukemat. VDL Futura FDD2 on myös hyvin kustannustehokas linja-auto ja samalla se toimii yrityksen tyylikkäänä liikkuvana keulakuvana.  

Uuden VDL Futura FDD2:n tunnistaa ulkoisesti helposti Futura-perheeseen kuuluvaksi. Selkeästi erottuva VDL:n logo, ainutlaatuinen muotoilu ja neljän metrin korkeus herättävät varmasti katsojien huomion missä tahansa bussi liikkuukin.

Busworldissa saa ensi-illan myös kolmiovinen VDL Citea LLE-120 -linja-auto kaupunki- ja alueliikenteeseen.  Ainutlaatuinen rakenne takaa kevyen painon, mikä yhdistettynä tehokkaaseen moottoriin takaa pienen polttoainekulutuksen ja matalat päästöarvot. Modulaarirakenne mahdollistaa myös monipuoliset matalalattiaratkaisut ja ilmastointi täyttää matkustajien vaatimukset vaivatta. Sisustuksen värimaailma on hyvin harmoninen ja selkeä rakenne takaa helpon siivottavuuden.

Lue seuraavaksi