Uutiset

Autot

VDL teki kaupat

Hollantilaistoimija kertoo solmineensa kaupat 48 VDL Citea –lähiliikenneautosta, jotka toimitetaan Veolia Transport Finlandille vielä kuluvan vuoden aikana. Tilaus koostuu kymmenestä kaksiakselisesta Citea SLE-129/255-autosta sekä 38 kolmiakselisesta Citea XLE-145/310-autosta. VDL:n mukaan nyt tehdyn sopimuksen jälkeen Suomeen on myyty jo yli 100 VDL Citeaa, minkä ansiosta VDL:n asema ja markkinaosuus on aikaisempaa vakaampi Suomen ohella myös koko Skandinaviassa.

Kaikissa nyt tilatuissa autoissa on DAF:n valmistama Euro 5- ja EEV-päästönormit täyttävä dieselmoottori. Mukavilla istuimilla varustetun matkustamon valaistus hoidetaan energiatehokkailla LED-valaisimilla. Kaksiakselisissa autoissa on 40+4+1-istuinpaikaa teliautojen tarjotessa 49+4+1-istuinjärjestyksen.

VDL Bus&Coachin toimitusjohtaja Rémi Henkemans on tyytyväinen ja samalla ylpeä VDL:n menestymisestä Skandinavian bussimarkkinoilla. Henkemansin mukaan VDL:llä ja Veolialla on jo ennestään erittäin tiivistä yhteistyötä lukuisilla eri markkina-alueilla.

Lue seuraavaksi