Uutiset

Autot

VDL satsaa jälkimarkkinointiin

Suomessa asemaansa nopeasti vahvistanut VDL on kasvattanut jälkimarkkinointinsa palvelukykyä. Joulukuussa aloitti toimintansa moderni toimitalo Vantaan Koivuhaassa ja tätä ennen avattiin oma korjaamopiste Espooseen.

”Nousumme parissa vuodessa markkinoiden kärkeen on haastanut ennen kaikkea jälkimarkkinointimme. Haluamme vastata haasteeseen ja olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia”, sanoo VDL Bus & Coach Finlandin maajohtaja Henrik Mikkola.

”Uusien toimitilojen lisäksi olemme satsanneet merkittävästi myös henkilöstöön. Palveluksessamme on nyt kaikkiaan 26 ammattilaista, joista valtaosa työskentelee jälkimarkkinoinnin tehtävissä”, jatkaa Mikkola.

Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan uuden toimitalon korjaamossa on 6 autopaikkaa eli tuplasti aiempaa enemmän. Yksi paikoista on varattu pelkästään korikorjauksille, joihin erikoistuu kaksi korimekaanikkoa. Muut ovat huoltopaikkoja, joista kolmessa on nosturi ja yhdessä monttu.

Asiakaspalvelua parantaa Mikkolan mielestä myös uusien tilojen erinomainen sijainti Tuusulanväylän ja Kehä 3:n välittömässä läheisyydessä. Muuton myötä VDL:n kaikki toiminnot vanhassa paikassa Hakkilassa ovat lakanneet.

VDL avasi marraskuussa uuden korjaamopisteen myös Espoon Suomenojalle.

”Kolmipaikkainen korjaamo palvelee etenkin määräaikaishuolloissa ja pienehköissä korjauksissa”, sanoo Mikkola, jonka mukaan Suomessa on nyt käytössä noin 350 VDL-bussia, joista yli 280 Citea-kaupunkibusseja.

Lue seuraavaksi