Uutiset

Autot

VDL Bus & Coach Nordicille uusia toimitusjohtajia

VDL Bus & Coach Nordic on menestynyt erittäin hyvin viime vuosina. Kustannustehokkaisiin ja kevytrakenteisiin linja-autoihin sekä sähköbusseihin keskittyminen ovat avainasemassa vastattaessa pohjoismaisten asiakkaiden korkeaan vaatimustasoon. Jotta myös organisaatio pystyy vastaamaan näihin haasteisiin, on yhtiön hallitus nimittänyt uudet toimitusjohtajat Suomeen ja Ruotsiin.

Suomessa, Henrik Mikkola, nykyinen maajohtaja, ottaa vastuulleen VDL Bus & Coach Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtävät 1.5.2016.

– Olen erittäin ylpeä tähänastisesta kehityksestä Suomessa ja nyt tehtävät muutokset takaavat pitkäaikaisen sitoutumisemme Suomen markkinoille, kertoo Mikkola.

Ruotsissa Ted Stridsberg, nykyinen maajohtaja, ottaa vastuulleen VDL Bus & Coach Swedenin toimitusjohtajan tehtävät 1.5.2016.

– VDL Bus & Coach on kehityksen kärjessä ja on kunnia olla mukana tiimissä ja kehittää organisaatiota eteenpäin, kommentoi Stridsberg.

Sekä Mikkola että Stridsberg ovat samalla tehneet investoinnit johtamiinsa yhtiöihin. Tämä omistajuuden muutos vahvistaa heidän uskonsa yhtiöön ja tuotteisiin.

Anders Lundström, nykyinen Suomen ja Ruotsin toimitusjohtaja, siirtyy vastaamaan Björks & Byberg konsernin kehityksestä ja investoinneista.

Lue seuraavaksi