Uutiset

Autot

Valmistaudu syksyyn ja suojaa autosi maalipinta

Vaikka syksy onkin alkanut kohtuullisen lämpimissä merkeissä, on päivänselvää, että kurakelit odottelevat jo oven takana. Nyt on siis oikea aika huolehtia, että auton maalipinta on kunnolla suojattu tulevan syys- ja talvikauden olosuhteita silmällä pitäen. Hyvin suojattu pinta ei vaurioidu yhtä herkästi ja likaa ja vettä hylkivien ominaisuuksien ansiosta auto on helpompi pitää puhtaana.

Maalipinnan suojaukseen on tarjolla laaja valikoima laadukkaita SONAX-tuotteita ja operaation voi tehdä joko vahaamalla tai pinnoittamalla. Olit sitten kumman tahansa menetelmän kannattaja, lopputuloksesta saa kiiltävän, kestävän ja huolitellun näköisen.

Vahaamisen puolestapuhujalle; SONAX XTREME Hybridivahat

Mikäli suosit maalipinnan suojauksessa vahoja, kannattaa tutustua SONAX XTREME -sarjan hybridivahoihin. Vahat ovat helppokäyttöisiä, hyvin levittyviä ja erittäin korkealaatuisia. Testeissäkin loistavasti menestyneet SONAX XTREME -vahat antavat auton maalipinnalle pitkäaikaisen suojan, syvän kiillon ja säteilevän värin.

Juuri sinun autollesi ihanteellisimman lopputuloksen saavuttamiseksi vaha kannattaa valita maalipinnan kunnon mukaan:

Uusi, hyväkuntoinen maalipinta: SONAX XTREME Brilliant Wax 1
Hieman kulunut ja sään vaurioittama maalipinta: SONAX XTREME Polish+Wax 2
Himmentynyt ja hapettunut maalipinta: SONAX XTREME Cleaner+Wax 3 (Parhaan lopputuloksen saamiseksi maalipinta suositellaan käsiteltäväksi jälkikäteen vielä Brilliant Wax 1 -vahalla.)
Vahaus onnistuu parhaiten, kun käytössäsi on laadukkaan vahan lisäksi myös oikeanlaiset välineet. Jos haluat lopputuloksesta luvatunmukaisen, niin välineissä ei kannata pihistellä!

Maalipinta kiiltäväksi hetkessä SONAX-pinnoitteella

Vaihtoehtona perinteiselle auton vahaamiselle on maalipinnan suojaaminen pinnoittamalla. Polymeeripohjainen SONAX XTREME Protect + Shine -pinnoite on erittäin helppotöinen ja antaa auton maalipinnalle kestävän suojan ja erinomaisen vedenhylkimisominaisuuden.

SONAX Pinnoitepakkaus sisältää kaiken tarvittavan nopeaan ja onnistuneeseen pinnoitukseen; SONAX XTREME Protect + Shine -pinnoitteen, erikoispehmeät levityssienet sekä mikrokuituliinan. Suihkuta pinnoitetta sienelle, levitä ristikkäisin liikkein ja pyyhi maalipinta mikrokuituliinalla. Käsittely ei vaadi aikaa vievää kiillotusta, vaan hoituu helposti ja nopeasti.

Laajasta SONAX-tuotevalikoimasta löytyy lisäksi pinnoitusvaihtoehtoja myös kaikkein laiskimmille auton puunaajille. Viime kevään uutuustuotteet; suihkutettava SONAX XTREME Spray & Seal -pinnoite ja XTREME Wash & Seal -pinnoittava shampoo hoitavat pinnoituksen kirjaimellisesti hetkessä ja toimivat myös erinomaisesti kestopinnoitteiden ylläpitotuotteina.

Lue seuraavaksi