Uutiset

Autot

Uusia ilmajousiratkaisuja hyötyajoneuvoihin

Vallilan Takomo tuo markkinoille uusia ilmajousiratkaisuja kevyisiin hyötyajoneuvoihin. VW Caddyn taka-akselille saatava ilmajousitus esiteltiin henkilökuljetusmessuilla Tampereella 6.-7.4.2016. Vallilan Takomon edustaman hollantilaisen VB-Airsuspensionin kehittämä ja valmistama ilmajousitus on saatavana sekä vakiomallisiin VW Caddyihin että matalalattia-autoihin.  Pitkään odotettu neljän kulman ilmajousitus Mercedes-Benzin V-sarjalaisiin tuodaan markkinoille kesällä 2016.

VB-Airsuspensionin ilmajousiratkaisut ovat saatavilla lähes kaikkiin eri kevyen kaluston hyötyajoneuvomerkkeihin ja – malleihin sekä matkailuautoihin. Ilmajousitus tarjoaa erinomaisen ajo- ja matkustusmukavuuden sekä kuormakantavuuden ja tuo jousitusmukavuuden henkilöautojen tasolle myös pakettiautoluokassa. Ilmajousitukset on varustettu kuorman mukaan säätyvällä automaattisella tasonsäädöllä. Lastauksen ajaksi ajoneuvo on mahdollista laskea ala-asentoon. Neljän kulman ilmajousitus sisältää vakioajokorkeuden lisäksi sport- ja offroad- ajoasennot. 

Sarjat ovat ajoneuvovalmistajan hyväksymiä ja TÜV-hyväksyttyjä ja niillä kahden vuoden tai enintään 100 000 km:n takuu. Lisätietoja eri ilmajousiratkaisuista voi kysyä suoraan maahantuojalta (Vallilan Takomo Oy) ja asiantuntevalta hyötyautomyyjältä tai huoltokorjaamolta.

 

Lue seuraavaksi