Uutiset

Autot

Uusi Sprinter esteettömänä versiona

Odotettu uusi Mercedes-Benz Sprinter -mallisto esiteltiin tänä keväänä ja pitkäaikaisen yhteistyön sekä luotettavan toiminnan kautta Carsport Design sai ensimmäisten joukossa mahdollisuuden rakentaa uudesta korimallista omat esteettömät
1 + 8 henkilön taksiversiot. Uutuudet esiteltiin Tähdet Radalla 2108 Carsport Road Show:ssa seitsemällä eri paikkakunnalla kautta maan ja samalla oli mahdollisuus tutustua myös muuhun Carsportin Mercedes-Benz-tarjontaan. Kiertue jatkuu elokuussa pienen kesätauon jälkeen ja tarkempi aikataulu löytyy Carsportin nettisivuilta.

Eräs uuden Sprinter-malliston vahvuuksista on sen monipuolisuus. Etu-, taka- sekä nelivetomallien lisäksi moottorivaihtoehtoja on kaksi (nelisylinterinen ja V6) ja eri pituus- sekä korkeusmallien kautta erilaisten vaihtoehtojen määrä on yli 1700 kappaletta. Tästä tarjonnasta löytyykin varmasti sopiva ajoneuvovaihtoehto jokaiseen tarkoitukseen ja näin myös henkilökuljetuksen puolella on mistä valita. Esteettömiin kuljetuksiin soveltuu mainiosti Sprinter Tourer Carsport CL V.I.P. esimerkiksi Dhollandian invanostimella ja Pensi Rescue -siirtokuljetusratkaisulla. Erityishuomiota kannattaa kiinnittää uusiin istuimiin, joiden kompakti koko ja tyylikäs design vastaavat vaativimpaankin makuun.

Sprinter asiakaskunnan mieleen

KehäVehon myyntipäällikkö Olli-Pekka Narvio kertoo uuden Sprinter-malliston kiinnostaneen suomalaisia taksiautoilijoita. ”Kauppa on käynyt hyvin ja erityisesti monipuolinen valikoima on miellyttänyt maamme ammattiautoilijoita. Bussipuolella tilauksia on jo tehty useita kymmeniä ja konfiguraatiojärjestelmämme kautta ajoneuvojen päästöarvot sekä hinnat ovat helposti saatavilla”, kertoo Narvio.

Kiinnostava versio on myös Sprinterin tuleva etuvetoversio, jossa matkustamotila on muita isompi ja kantavuus korkeampi. Tämä tarjoaa lisämahdollisuuksia varusteluun ja esimerkiksi kuusi senttiä leveämpi pyöräkotelojen väli käytetään maksimaalisesti hyödyksi.

Kiertue autoilijoiden suosiossa

Tähdet Radalla 2108 Carsport Road Show keräsi reippaasti henkilökuljetusalan ammattilaisia taksiaamiaisille sekä muihin tutustumistilaisuuksiin. ”Uusi Sprinter on saanut ansaittua huomiota ja koeajojen jälkeen sen sulavuus ja hiljaisuus on saanut runsaasti kehuja. Sprinter Tourer Carsportin sisustus ja etenkin tumma, tyylikäs värimaailma ovat myös miellyttäneet tutustujia suuresti. Dhollandia-nostinten luotettavuus sekä hyvä huoltoverkosto puolestaan tekevät tuotteesta varman vaihtoehdon ja Pensi Rescue -siirtokuljetusratkaisu taas kiinnostaa erityisesti Kela-kuljetusten ammattilaisia”, kertoo Carsportin tuotepäällikkö Jari Soukkio.

Sprinterien lisäksi kiertueella oli mahdollisuus tutustua ja koeajaa Vito ja V200 Carsport GL V.I.P. 1 + 8 henkilön versiona. ”Kannattaakin muistaa, että heinäkuun alusta lähtien moni Viton malli esimerkiksi koululaiskuljetuksiin on täysin autoverovapaa”, Soukkio päättää.

Lue seuraavaksi