Uutiset

Autot

Uusi Opel-jälleenmyyjä Itä-Suomeen

Autokauppaa jo melkein 70 vuoden ajan tehnyt Vauhti-Vaunu aloitti Opeleiden myynnin kesäkuun alussa Mikkelissä ja Savonlinnassa. Opel ei ole yhtiölle uusi merkki, sillä Vauhti-Vaunu on edustanut saksalaismerkkiä Kotkassa viime marraskuusta lähtien.

”Me uimme vastavirtaan”, toteaa Vauhti-Vaunun toimitusjohtaja Petri Honkanen. ”Kun muut lomauttavat ja tekevät leikkauksia, me laajennamme, rakennamme uutta ja palkkaamme lisää työntekijöitä. Mikkeliin tulee Opelille aivan uusi viimeisten eurooppalaisten standardien mukainen Black Box -myymälä, joka on meille merkittävä investointi.”

”Nyt laajentuva yhteistyö on erittäin tärkeä asia. Kuten panostuksemme kertoo, uskomme vahvasti uuden Opelin nousuun ja kasvuun”, kuvailee Honkanen tulevaisuutta saksalaismerkin kanssa.

Autotalon johtaja Aleksi Musakka on samoilla linjoilla: ”Olemme iloisia, että saimme Opelin edustuksen sekä Mikkeliin että Savonlinnaan ja odotuksemme ovat korkealla.”

Toimitusjohtaja Rami Kittilä Opelin maahantuonnista uskoo Vauhti-Vaunun kasvattavan merkin myyntiä alueilla, joilla sillä on edustus: ”Vauhti-Vaunu on menestynyt erinomaisesti myymiensä merkkien kanssa, joten oli helppo ensin aloittaa yhteistyö viime syksynä ja nyt laajentaa sitä. Vauhti-Vaunu on asiakastyytyväisyysmittauksissa korkealla, mikä tarkoittaa käytännössä hyvää asiakaspalvelua.”

Lue seuraavaksi