Uutiset

Autot

Uusi nelivetoversio Toyota RAV4:stä

Toyota RAV4-malliston nelivetovalikoima laajenee tammikuussa 2014 uudella moottorivaihtoehdolla. 2,0 litran D-4D turbodieselin saa nyt nelivetoversiona, jonka CO2-päästöt ovat 136 g/km.

Uudessa nelivetoversiossa käytettävä moottori on sama kuin 2,0 litran etuvetoversiossa, mutta ilman Start&Stop -järjestelmää. RAV4:n ajohallintajärjestelmä, jossa nelivetojärjestelmä yhdessä ajonvakautusjärjestelmän ja sähköisen ohjaustehostimen kanssa parantaa RAV4:n tehokkuutta, ohjautuvuutta ja turvallisuutta kaikissa ajo-oloissa.

Vääntömomentin jakautuminen etu- ja takapyörien kesken vaihtelee ajotilanteen ja olosuhteiden mukaan välillä 100:0 / 50:50. Uusi 2,0 litran nelivetoversio tulee 6-vaihteisen manuaalivaihteiston kanssa, jolloin tehoa on 124 hv/91 kW.  Vuoden 2014 tammikuussa Suomeen saapuvan nelivetomallin saa uudessa tummanruskeassa metallin sävyssä. Premium-varustetasoon saataville tulevat uudet sisävärit Beige ja Terracotta.

Vuoden 2013 alkupuolella lanseerattu neljännen sukupolven RAV4 on otettu hyvin vastaan katumaasturiluokan asiakkaiden keskuudessa.  Erityisesti kiitosta ovat saaneet edistyksellinen muotoilu, laatuvaikutelma, ajonautinto ja nelivetoversion ominaisuudet.

Lue seuraavaksi