Uutiset

Autot

Uusi Navara on Nissanin monipuolisin työkalu

 Uuteen Navaraan on saatavana yli 125 alkuperäistä lisävarustetta
 Navara vastaa kasvavaan räätälöintitarpeeseen
 Lisävarustevalikoima perustuu crossover-henkiseen muotoiluun ja teknologiaan
 Nissanin kevyiden hyötyajoneuvojen 5 vuoden / 160 000 km:n takuu koskee myös Nissanin alkuperäisiä lisävarusteita

Yli 125 lisävarusteen ja rajattomien räätälöintivaihtoehtojensa ansiosta uusi Nissan Navara on Nissan-malliston monipuolisin työkalu.

Räätälöinti nousee yhä merkittävämmäksi trendiksi automarkkinoilla. Täysin uusi Navara antaa kuluttajille vapauden muokata ajoneuvoaan aina pienintä yksityiskohtaa myöten, jolloin siitä tulee täydellinen kumppanimppani kaikentyyppisiin tehtäviin.

Koska useimmat kuluttajat (70 %) haluavat entistä henkilökohtaisemman ostoskokemuksen[1], täysin uusi Navara vastaa haasteeseen tarjoamalla laajan valikoiman fiksuja ja innovatiivisia lisävarusteita sekä työtehtäviin että vapaa-aikaan.

”Räätälöinti yleistyy rajusti autoteollisuudessa. Asiakkailla on yhä vaihtelevampia ja erilaisempia odotuksia ajoneuvoltaan sekä käytännöllisyyden että tyylin suhteen, hankitaanpa se sitten työtä tai vapaa-aikaa varten. Omistajat haluavat omien autojensa heijastavan omaa identiteettiään, kun taas yritysautojen pitää mukailla brändin identiteettiä ja toimia tehokkaana mainoksena tien päällä”, toteaa Ponz Pandikuthira Director, Light Commercial Vehicles, Nissan Europe.

Täydellinen kumppani

Integroitu työkalupakki ja lavan jakaja ovat yritysasiakkaille käteviä ja tilaa säästäviä ratkaisuja. Muovista ja alumiinista tehdyt lavasuojat torjuvat raskaiden kuormien aiheuttamia kolhuja ja naarmuja ja kaikki työt voidaan tehdä vahingoittamatta ajoneuvon ulkonäköä.

Navara soveltuu erinomaisesti sekä vapaa-aikaan että työhön. Valikoitavissa on sekä tekstiili- että kumimattoja, jotka suojaavat auton sisustusta kuraisilta jaloilta ja koirien tassuilta, ja monia erilaisia lavapeitteitä, jotka suojaavat tavaroita perheen seikkailuviikonloppuina.

Erottuvaa ja tyylikästä vapaa-ajan autoa etsiville on tarjolla Nissanin crossover-malliston inspiroimia lisävarusteita, kuten koristeputket ja niihin asennettavat valot, 18 tuuman kevytmetallivanteet, pakoputkenpää ja tarroitukset, joilla omistaja voi viimeistellä ajoneuvon yksilöllisen ilmeen.

Nissanin panostusta laatuun kuvastaa Navaran täysin uusi lavakate, eräs uuden pick-upin parhaiten erottuvista lisävarusteista. Euroopassa suunniteltu lavakate on kevythyötyajoneuvojen markkinoiden kilpailukykyisin tuote: se sisältää keskuslukitusjärjestelmän, sisävalaistuksen sekä räätälöitävän sisustan. Lavakate on saatavana kaikissa korin väreissä.

Lauman johtaja

Nissan esittelee Navaraan useita alan parhaita lisävarusteita,joilla kaikki auton tilat saadaan käyttöön.
Tässä muutamia esimerkkejä:
 Kuormatilassa sijaitseva kätevä liukuva lokero tuo esineet helposti käden ulottuville.
 Taka-astinlauta helpottaa kulkua kuormatilaan
 Erityisesti Navaraan suunniteltu hyödylinen järjestelmä hidastaa takaluukun avautumista ja antaa auton tehdä kaiken työn.
 Kuormatilaan asennettu kannatin antaa lisätilaa suurten ja hankalien esineiden, kuten pyörien ja tikkaiden kuljetukseen.

Nissan viimeistelee paketin antamalla Navaran käyttäjille viiden vuoden tai 160 000 kilometrin takuun kaikille alkuperäisille lisävarusteille osana Nissanin koko kevyiden hyötyajoneuvojen malliston viiden vuoden takuuta.

Lue seuraavaksi