Uutiset

Autot

Uusi Iveco Bus -pääkonttori Pohjoismaihin

Ivecon asema bussimarkkinoilla on vahva ja sen markkinaosuudet Pohjoismaissa ovat merkittäviä niin minibussi- kuin kaupunkibussimarkkinoillakin. Lisäksi mallivalikoimasta löytyvät Iveco Crossway, Euroopan myydyin linjaliikennebussi, ja Urbanway, jotka luovat Ivecon toiminnalle vakaan perustan yhtiön pyrkiessä valtaamaan alaa pohjoismaisilla markkinoilla.

Houkuttelevan ja miellyttävän 8-vaihteisen Hi Matic -automaattivaihteistonsa ansiosta Iveco Daily -minibussilla on hyvät mahdollisuudet nousta myyntimenestykseksi, samoin kuin ylellisellä Iveco Magelys -pitkänmatkanbussilla, joka valittiin poikkeuksellisen hyvän hinta-laatusuhteensa ansiosta Vuoden linja-autoksi 2016.

Uusi Business Line Manager: Claus Skipper

Ivecon uuden, markkinoita lähemmäs tulevan organisaation johtoon astuu Claus Skipper, joka aloitti Business Line Managerin tehtävässään samalla kun organisaatio siirrettiin Belgiasta Tanskaan.Prosessin aikana Iveco arvioi myös jakeluverkostonsa toimintaa, jotta synergiavaikutukset voitaisiin hyödyntää mahdollisimman kattavasti.

Claus Skipper aloitti uudessa tehtävässään Iveco North Europen bussiliiketoiminnan johtajana 1. syyskuuta. Hän on vastuussa Ivecon bussien myynnistä Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa.

Ennen tätä Claus Skipper toimi EvoBusin ( Mercedes-Benz ja Setra -bussien maahantuoja) myynti- ja markkinointijohtajana, joten hänellä on jo valmiiksi laaja kokemus bussimarkkinoista ja myyntitehtävistä.

  • Olemme tyytyväisiä voidessamme vahvistaa Iveco Busin edustusta uuden, pohjoismaisia markkinoita lähempänä olevan organisaation kautta, toteaa Iveco North Europen liiketoimintajohtaja Lars Beck ja jatkaa:
  • Olen todella iloinen, että löysimme Clausin, koska hänellä on tarvitsemaamme osaamista. Uskon, että hän pystyy viemään toimintaamme eteenpäin tulevina vuosina.

Uuteen pohjoismaiseen organisaatioomme liittyy pian myös uusi tuotepäällikkö, kun huolto-, varaosa-, logistiikka- ja markkinointitoiminta integroidaan Kööpenhaminan olemassa olevaan Iveco-organisaatioon.

  • Ivecon suurin vahvuus ovat erinomaiset tuotteet kaikilla osa-alueilla, esimerkiksi Magelys joka voitti tittelin ”Vuoden linja-auto 2016”. Olen innoissani saadessani ottaa vastuun näin tunnetun tuotemerkin kasvun jatkumisesta Pohjoismaissa, sanoo Claus Skipper, joka uskoo tasokkaan mallivalikoiman tarjoavan monia mahdollisuuksia:
  • Ivecon fossiilisia polttoaineita käyttävät ajoneuvot ovat yhtä vahvassa asemassa kuin sähkö-, kaasu- ja hybridiajoneuvommekin. Kun nyt muutamme lähemmäs markkinoita ja jälleenmyyjiä, ovat kasvun edellytykset kaikkiaan erinomaiset, Claus Skipper toteaa lopuksi.

Lue seuraavaksi