Uutiset

Autot

Uusi Isuzu D-Max esiteltiin

Isuzu D-Max on läpikäynyt todella suuret uudistukset ja malli on ottanut pitkän askeleen eteenpäin useilla eri osa-alueilla. Muutokset koskevat niin muotoilua, moottorin ja voimalinjan yksityiskohtia kuin turvallisuus- ja mukavuusjärjestelmiä.

Uusi D-Max on saatavana kahdella eri korimallilla eli jatketulla (Space Cab) ohjaamolla sekä viisi- tai kaksipaikkaisella  miehistöversiolla (Double Cab). Kaikkien mallien muotoilussa huomio on kiinnitetty voimakkuuteen sekä urheilullisuuteen. Isuzu D-Maxin voimaa uhkuva etusäleikkö erottaa ajoneuvon muista jo kaukaa ja LED-päiväajovalot ovat sekä tyylikkäät että tietenkin tehokkaat. Tietyissä malleissa paketiin kuuluvat myös etusumuvalot.

Voimakas moottori

Uuden D-Maxin RZ4E- TC 1,9-litran diesel-moottorissa on onnistuttu yhdistämään tehokkuus Euro6-luokan matalapäästöisyyteen sekä 4-16 prosenttia pienempään polttoainekulutukseen. Hevosvoimia    s kuusivaihteiset manuaali- sekä automaattivaihteistot ovat uusittuja ja huollon helppouteen on lisäksi kiinnitetty erityishuomiota. Materiaalivalinnoilla on saavutettu myös keveyttä, joka näkyy suoraan 30-60 kilon lisäyksenä kantavuuksissa. Vetokykyä on myös mukavat 3500 kg.

Turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä

Uudessa D-Maxissa on myös uusia turvallisuutta, etenemiskykyä ja helppokäyttöisyyttä tuovia ominaisuuksia. Merkittävä on ESC-ajovakausjärjestelmä, johon kuuluvat HSA-mäkilähtöavustin, HDC-alamäkihidastin ja TCS-luistonestojärjestelmä. Käyttömukakavuutta tuo seitsemän tuuman kosketusnäyttö sekä peruutuskamera. Viihtyvyyttä matkustamiseen tuovat istuinten uudet materiaalit ja värit sekä uudentyyppinen, jalka- ja päätilaa lisäävä istuinten muotoilu.

Suomeen uutuusmalli saapuu kevättalvella ja hinnoittelu tarkentuu alkuvuodesta 2017.

Lue seuraavaksi