Uutiset

Autot

Uusi Dethleffs Magic Edition -mallisto

Dethleffs Magic Edition asunto-osa

Alkujaan Dethleffs-erikoismallina esitelty Magic Edition on vakiinnuttanut asemansa Dethleffsin perusmallistossa. Mallivuonna 2014 tämä matkailuautojen kaunotar ihastuttaa uudella muotoilullaan niin ulkoisesti kuin asuintiloissakin.

Magic Edition -matkailuautolla on täysin uudet kasvot, sillä I-mallin uusi etupuskuri integroiduilla valoilla on saanut ilmeensä viime vuonna esitellystä ja European Innovation Award -tunnustuksella palkitusta Globebussin ja Evan-tutkimusprojektin autosta. Kaikissa malleissa on myös moniosainen – ja juuri sen vuoksi helposti haveritilanteiden jälkeen korjattava LED-valoin varustettu takapuskuri. Leveät, valkoiset kulmalistat viimeistelevät automaisen ulkonäön.

Kääntöseinällä nerokas tilankäyttö

Myös asunto-osassa puhaltavat uudet tuulet. Uusi kalustesävy Noce Padano tuo hienosti esille kalusteiden kaarevat linjat, mikä näkyy erityisesti Gourmet-keittiössä. Uudet verhoilut – White-version beige-harmaa tekstiili ja Blackin kaksivärinen aito nahkaverhoilu – istuvat hienosti pähkinänsävyisiin kalusteisiin. Kauniit asennuslokerolla varustetut yläkaapistot ja epäsuora valaistus korostavat Magic Editionin tyylikkyyttä. Tilaa säästäen liukuovella muusta asunto-osasta erotetussa, puupinnoin ja lukuisin valoin somistetussa pesutilassa on nerokas kääntöseinä. Lisää nukkumismukavuutta tuo 150 senttiin levennetty ja kevennetyllä alumiinirakenteella toteutettu nostovuode.

Asunto-osan sisäkorkeus on 198 senttiä, ajoneuvon kokonaiskorkeuden ollessa kuitenkin vain 272 senttiä. Erityisen huomattavaa on kuitenkin kevytrakennetekniikan aikaansaama painonsäästö edeltäjiinsä verrattuna –  puoli-integroiduissa noin 70 kiloa ja integroiduissa jopa 140 kiloa.

Kaksi eri varustelua – White ja Black

Magic Edition T tai I-mallin varustelun voi valita kahdesta eri varustelutasosta, edullisempi White ja muun muassa hopeanvärisen sileän ulkopellin ja nahkaverhoillun istuinryhmän omaava Black. Molemmissa vaihtoehdoissa on jo Dethleffsin ”suomiautojen” vakiovarusteluun kuuluvat varusteet, kuten Fiat-alustapaketti, 130-hevosvoimainen moottori, kattava turvallisuusvarustelu sekä iso 190 litran jääkaappi/pakastinyhdistelmä yhdessä tilavan, 150-senttisen nostovuoteen kanssa. Varusteluettelossa on myös joukko asuinmukavuutta, ajoturvallisuutta ja ajoneuvon ulkonäköä viimeisteleviä ominaisuuksia.

Alde-lämmityksen yhteydessä Magic Edition 2014 –autoihin on saatavana myös nestekiertoinen lattialämmitys. Niin ikään uusia lisävarusteita ovat liesituuletin poistoilmalla ja digitaalinen Truma-ohjauspaneeli.

Lue seuraavaksi