Uutiset

Autot

Uudistunut Kia Sorento sai hinnat

Kian uudistunut katumaasturi Sorento on saanut hinnat. Uudistuneen Sorento-malliston hinnat alkavat 44 990 eurosta.

Ylellinen Sorento on tukenut vahvasti Kian viime vuosien myynnin kasvua Euroopassa ja maailmalla. Hienostunut Sorento on varustettu Kian uudella 8-vaihteisella automaattivaihteistolla, joka takaa pehmeät ja sujuvat vaihteenvaihdot pienemmillä päästöillä ja paremmalla polttoainetaloudellisuudella. Lisäksi Sorentoon on tarjolla uusia turvallisuus- ja mukavuusvarusteita.
Uudistunut Sorento on saatavilla ensi kertaa myös GT-Line-varustetasolla. GT-Line tuo Sorentoon urheilullista ilmettä ja dynamiikkaa säilyttäen samalla auton monikäyttöisyyden, suorituskyvyn ja ajomukavuuden.

Uudistunut Sorento on saatavana kuudella eri varustetasolla: LX, EX, Business Premium, Business Premium GT-Line, Business Luxury sekä Business Luxury GT-Line. Uusina varusteina autoon on saatavilla muun muassa kaukovaloautomatiikka, kääntyvät LED-ajovalot, langaton matkapuhelimen lataus ja Harman Kardon Premium -audiojärjestelmä.

Uudistunut Sorento on yksi luokkansa tilavimmista autoista 660 litran tavaratilallaan. Sorento on saatavana joko 5- tai 7-paikkaisina versioina. Malli on varustettu älykkäällä Dynamax-nelivetojärjestelmällä tarjoten optimaalisen ajettavuuden kaikissa olosuhteissa.

Uudistunut Kia Sorento lanseerataan Suomessa maaliskuussa.

Lue seuraavaksi