Uutiset

Autot

Uudessa Snow Grabber -nastarenkaassa on suomalaiset Tikka-nastat

Uudessa General Snow Grabber -nastarenkaassa silica-teknologia ja uudenlainen epäsymmetrinen rengaskuviointi antavat parhaan mahdollisen pidon ja ajo-ominaisuudet ankarissakin talviolosuhteissa. Silica-teknologia soveltuu erityisesti kylmiin olosuhteisiin. Silica vähentää myös renkaan vierintävastusta ja siten polttoaineen kulutusta.

Snow Grabberin epäsymmetrisessä kuvioinnissa on runsaasti siksak- ja sinus-tyyppisiä lamelleja, jotka parantavat pitoa liukkailla pinnoilla. Epäsymmetrisen kuvioinnin ansiosta renkaan ulkoreunan suuret kaksoiskuvio­palat on optimoitu vakauttamaan rengas kaarteissa. Tietokoneen avulla sijoitetut kevyet nastat vähentävät tuntuvasti rengasmelua ja tarjoavat parhaan mahdollisen jääpidon. Myös lukuisat lumitaskut parantavat pitoa lumisella tiellä.

”General Tiren suurin voimavara on sen elämänkokemuksessa, jonka perinteikäs yritys on tuonut rengasvalmistukseen. Harvalla rengasvalmistajalla maailmassa on yhtä paljon käytännön kokemusta ja tietoa nelivetorenkaiden valmistuksesta kuin General Tirella. Tämä oli yksi syy siihen, miksi aloitimme vajaa vuosi sitten General-renkaiden maahantuonnin. Snow Grabber todistaa sen, että General Tire on jälleen kerran onnistunut tuomaan markkinoille renkaan, joka ei jää alan todellisilta harrastajilta ja ammattilaisilta huomaamatta. Renkaassa on kokemuksen tuomaa elämänviisautta”, sanoo Vannetukku.fi:n toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

vannetukku.fi

Lue seuraavaksi