Uutiset

Autot

Uuden sukupolven alkolukot markkinoille

Oy Kaha Ab on tuonut markkinoille käyttäjäystävälliset uuden sukupolven Dräger Interlock 7000 ja Dräger Interlock 5000 -alkolukot. Dräger on ensimmäisenä ja ainoana valmistajana saanut alkolukoilleen sähköalan eurooppalaisen standardisointijärjestö CENELEC:n uusimmat hyväksynnät.

Maahantuojan mukaan alkolukon ajoneuvoonsa hankkivat arvostavat helppokäyttöisyyttä, nopeaa toimintaa sekä modernia muotoilua: alkolukon ei tarvitse näyttää alkolukolta. Drägerin uutuuslaitteet täyttävät nämä vaatimukset ja toimivat lisäksi luotettavasti äärimmäisissäkin lämpötiloissa (-45…+85 °C). Ominaisuuksiin kuuluu myös todella alhainen 1 mA virrankulutus valmiustilassa sekä erittäin kattava ja osaava huoltoverkosto, joka antaa Interlock-hankinnalle merkittävää lisäarvoa.

Dräger Interlock 7000

Interlock 7000 on hyväksytty niin yrityskäyttöön kuin valvotun ajo-oikeudenkin alkolukoksi kaikkiin ajoneuvotyyppeihin. Värinäytöllä ja LED-merkkivalolla varustettu laite herää käyttövalmiiksi vain neljässä sekunnissa. Ohjausyksikön tallentamat tapahtumat ladataan tiedonsalausta koskevan standardin mukaisesti AES 128 -salattuna joko infrapunalla /Bluetoothilla taiGPRS-yhteydellä.

Dräger Interlock 5000

Myös Interlock 5000 on hyväksytty yrityskäyttöön ja eroaa 7000-mallista lähinnä näytön, liitäntöjen ja tallennuskapasiteetin suhteen. Selkeä mustavalkonäyttö ja napakat käyttöpainikkeet tekevät laitteen käytöstä nopeaa ja helppoa. Puhallusdata ladataan salattuna IR-yhteydellä.

Lue seuraavaksi