Uutiset

Autot

Unohda skrapaaminen – ikkunat kirkkaiksi hetkessä

Tuliko taas kiire töihin? Odottiko parkkipaikalla auto, jonka ikkunat olivat umpijäässä? Yöpakkaset ovat saapuneet nyt eteläisempäänkin Suomeen ja jäädyttäneet autojen tuulilasit. Ikkunoista ei näe kerta kaikkiaan mitään, vaikka kuinka laittaisi puhaltimet täysille ja yrittäisi kurkistella selkä kumarassa. Huono näkyvyys heikentää luonnollisesti liikenneturvallisuutta, joten tuulilasi täytyy saada kirkkaiksi ennen liikkeelle lähtöä.

Auton ikkunoiden raaputtaminen on hidasta ja rasittavaa puuhaa, etenkin jos jäätä on päässyt muodostumaan paksumpi kerros. Aamuisin ollaan usein vielä kiireessä, joten ikkunoiden skrapaaminen yöpakkasten jäljiltä suoraan sanottuna sapettaa. SONAX-tuotevalikoimasta löytyy onneksi aamulähtöjä helpottavia tuotteita ikkunoiden kirkastamiseen.

SONAX De-Icer sulattaa ikkunat ilman skrapaamista

Nopea ja hellävarainen ratkaisu tuulilasin kirkastamiseen ja pyyhkimien sulattamiseen on SONAX De-Icer -jäänsulattaja. SONAX De-Icer on nestemäinen jääkaavin, joka sulattaa jään tuulilasista nopeasti.

Kun otat käyttöösi SONAX De-Icerin, voit unohtaa skrapaamisen kanssa ponnistelun, sillä aine tekee työt puolestasi. Sumuta vain jäänsulattajaa tuulilasiin ja anna hetki vaikuttaa. Kirkkaat ikkunat ja parantunut näkyvyys hetkessä!

Puhtaat ikkunat pysyvät kirkkaina

Syksyn kosteat ja viileät kelit aiheuttavat ikkunoiden jäätymisen lisäksi myös ikkunoiden huurtumista. Avain huurtumisen estoon on ikkunoiden säännöllinen sisäpuolelta peseminen.

Auton ikkunoiden huolellinen peseminen sisäpuolelta kannattaa, sillä sisäpinnalle kertyy paljon pölyä ja bakteereja. Jos ikkunan sisäpinta on likainen, sitoo lika itseensä kosteutta, mikä puolestaan pahentaa huurtumista. Puhdas ikkuna huurtuu huomattavasti vähemmän ja kosteus myös haihtuu puhtaalta pinnalta nopeammin.

Ikkunoiden pesu onnistuu parhaiten korkealaatuisilla tuotteilla. SONAX XTREME Ikkunapesu puhdistaa ikkunat tehokkaasti kertakäsittelyllä. XTREME Ikkunapesun koostumus perustuu ”Pure Water”-teknologiaan, jossa demineralisoitu vesi puhdistaa jälkiä jättämättä. Viimeistele ikkunoiden pesu pyyhkimällä pinnat SONAX Mikrokuituliinalla. Tällä kombinaatiolla saat hetkessä puhtaat ikkunat ja raidattoman lopputuloksen.

Lue seuraavaksi