Uutiset

Autot

Touring Cars Finland Oy:lle tytäryhtiö Saksaan

 

Edellinen tytäryhtiö perustettiin myöskin tänä vuonna keväällä Reykjavikiin. Touring Cars investoi puolensataa matkailuajoneuvoa Islantiin. Islanti on mahtava matkailumaa ja saari tarjoaa matkailuautoilulle mitä parhaimmat puitteet. Touring Carsin ylivoimainen tunnettuus maailmalla parhaana ja laadukkaana matkailuautolomien tuottajana nosti Islannin toimipisteen heti esikoisvuotenaan täyteen kukoistukseen. Ensi kesästä odotetaan myynnin edelleen kasvavan ja täten kalustomäärää tullaan kasvattamaan huomattavasti.

Matkailuautolomailu on kasvanut vahvasti viimeiset kymmenen vuotta. Touring Carsin Holiday busineksen kasvu on tehnyt samoin mm. kasvu tänä vuonna 30%. Yhtiön strategiana on kasvaa lähivuosina voimakkaasti ja laajentaa toimintaansa Skotlantiin, Englantiin, Tanskaan .

Yhtiön toimintakonsepti on vertaansa vailla ja tämän kapean osaamisalueen taitajia ei maailmalla ole moniakaan voitettavaksi. Voidaankin sanoa, että yhtiön prologi on nyt kirjoitettu ja episodi laajentuminen voi alkaa kaikkialle maailmassa, kuten avis, hertz.

Touring Carsin matkailuautolomia myydään yli 30 maassa, ja yritys tuottaa yli 70 000 yöpymistä Pohjoismaissa tämän vuoden aikana. Pääsääntöisesti asiakkaat saapuvat Saksasta, Sveitsistä, Ranskasta, Italiasta ja Espanjasta.Matkailuautolomailun suosiota ovat lisänneet yksilöllisyys matkailutrendinä, luontoelämykset, riippumattomuus aikatauluista ja huippuvarustellut matkailuautot.

Ensi vuonna Touring Cars modernisoi kalustoaan jälleen yli 100 uudella TCMobile- matkailuautolla. Kaikkiaan käytössä on noin kolmesataa ajoneuvoa. Ajoneuvot suunnitellaan ja tilataan yhteistyössä Hymerin konsernin tehtaiden kanssa.

Teksti ja kuva: Touring Cars

 

 

Lue seuraavaksi