Uutiset

Autot

Touring Cars Finland Oy lähti Rohkeasti Uusille Markkinoille Islantiin

Kuva: touringcars.eu

Matkailuautolomien kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja syynä kasvuun ovat erityisesti sen riippumattomuus aikatauluista, Pohjolan ainutlaatuiset luontoelämykset ja kiireetön yhdessäolo. Tuotetta myydään yli sadassa myyntipisteessä yli 30 eri maassa. Viime vuonna yrityksen tuottamia yöpymisiä kirjattiin Pohjoismaissa noin 60 000. Pääosa asiakkaista tulee Keski- ja Etelä-Euroopasta.

Suomalainen Touring Cars on Pohjois-Euroopan johtava matkailuautolomien tuottaja, jolla on käytössään 300 huippuvarusteltua matkailuautoa. Matkailuautolomassa korostuvat ainutlaatuinen elämyksellisyys ja korkeatasoinen asiakaspalvelu ja -tyytyväisyys. Touring Cars on palkittu mm. Matkailun Edistämiskeskuksen Laatupalkinnolla ja Suomalaisen Työn Liiton Avainlipulla. Yritys on Laatukeskus Excellence Finlandin päättävä yhteisöjäsen, joka panostaa erityisesti tuottamiensa palveluiden laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Matkailuautoloma on lähiloma

Taloudellisen tilanteen kiristyessä ns. lähilomien suosio perinteisesti kasvaa. Matkailuautoloma on oiva vaihtoehto suomalaisille, jotka haluavat lomailla koti- ja naapurimaissa. Matkailuauto on taloudellinen vaihtoehto, sillä matkalla voi elää kuin kotona: ruuat voi kokata jääkaappiin pakatuista eväistä ja autolla voi leiriytyä lähes minne tahansa. Polttoaineiden hinnanlasku kiittää välittömästi matkailuautoilijaa, ja vähä päästöisillä dieselautoilla huristelee pienemmällä rahalla entistä pidemmälle.

Ekologinen tapa matkustaa

Matkailuautolla voi lomailla ympäristöä säästäen. Mm. Meno & Paluu 4.10.2008 listasi matkailuauton viidenneksi parhaaksi kymmenestä matkustustavasta polkupyörän, junien ja bussin jälkeen. Matkailuautossa kulkee usean matkustajan lisäksi myös kaikki tarpeellinen lomanviettoon ja harrastuksiin. Matkailuautoilua varten ei tarvitse rakentaa uutta infrastruktuuria, sillä se noudattaa jo valmiina olevaa tiestöä. Isolla autolla ei helposti myöskään lähdetä herkille luontoalueille, joten arvokas luonto säästyy.

Jätteet on helppo kerätä talteen ja kierrättää. Suihku- ja muut pesuvedet samoin kuin wc:n jätevedet kerätään talteen autossa oleviin säiliöihin, jotka voi tyhjentää niille tarkoitettuihin tyhjennyspaikkoihin huoltoasemilla ja leirintäalueilla. Hotelleista tuttu ongelma valtavista pyyhe- ja lakanapyykkivuorista, joita päivittäin pestään, on matkailuautossa tuntematon. Lisäksi uudet matkailuautot ovat vähä päästöisiä, polttoainetta kuluu 10–12 l/100 km.

 

Touring Carsin suomalainen henkilökunta toivottaa asiakkaansa henkilökohtaisesti tervetulleeksi ja opastaa matkailijat ammattitaidolla kohdemaan saloihin.

Toimipiste avattiin 1.5.2009 Keflavikin kansainvälisen lentokentän läheisyydessä.

Yrityksellä on toimipisteet Helsingissä, Rovaniemellä, Tukholmassa, Oslossa ja Reykjavikissa. Yritys työllistää ympäri vuoden 17 työntekijää. Huippusesongin aikaan töitä riittää viidellekymmenelle.

Lue seuraavaksi