Uutiset

Autot

Top Truck -ketju vahvistuu ja kehittyy

Alkuvuodesta 2017 lanseerattu raskaan kaluston Top Truck -korjaamoketju kattaa lähes koko Suomen. Mukana on jo 38 raskaan kaluston korjaamoa pääkaupunkiseudulta Lappiin.

Top Truck -korjaamoiden ensimmäinen yhteinen tapaaminen järjestettiin Helsingissä 15.9.2017. Korjaamoiden edustajia oli tilaisuudessa runsaasti. Tapaamisessa käsiteltiin ketjun ajankohtaisia asioita ja tulevia kehittämistoimia. Top Truck -ketjun jäsenet ovat vahvasti mukana ketjutoiminnan kehittämistyössä. Usealla paikkakunnalla on Top Truck -konseptista kiinnostuneita raskaan kaluston korjaamoyrittäjiä, joten ketju tulee vielä hieman vahvistumaan.

Top Truck -ketjun jäsenille on tuotettu monipuolista tukea korjaamotoimintaan liittyen. Raskaan kaluston jatkuvasti laajenevan tuotevalikoiman tarkastelua varten korjaamoilla on käytössään monipuoliset varaosaselaimet, kuten Web Shop, WebCat ja rekisteri-/valmistenumerohaulla toimiva Topmotive Truck -selain. Selaimen avulla haettuun ajoneuvoon saadaan kohdistettua juuri kyseiseen malliin sopivat varaosat. Teknisen tiedon hakuun on saatavilla HaynesPro WorkshopData Truck Edition -korjaamo-ohjelma, jossa on kuorma-autoihin ja perävaunuihin suuri määrä teknistä tietoa. Ohjelmasta löytyy mm. säätöarvoja, korjausohjeita ja kytkentäkaavioita. Teknistä tukea varten korjaamoille on rakennettu myös oma tukiverkosto.

Laajan korjaamoverkoston tuen lisäksi korjaamoilla on käytettävissä useiden yhteistyökumppaneiden palveluita, jotka tukevat korjaamotoimintaa. Yhteistyökumppanit tarjoavat korjaamoille mm. jätehuolto-, katsastus- ja  koulutuspalveluita. Tarjontaan kuuluu myös laitehuolto-, markkinointi-, työvaate- ja tekstiilipalveluita. Korjaamohenkilöstön koulutustarjontaa kehitetään jatkuvasti ja korjaamoille on suoritettu koulutus-/osaamiskartoitus. Kartoituksen avulla korjaamoille pystytään tarjoamaan juuri oikeanlaista koulutusta. Koulutuksia suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyökumppaneiden avulla. Koulutusvalikoimasta löytyy mm. laajempi Top Truck -korjaamotoiminnan kehittämisohjelma.

Korjaamoille on luotu extranet-sivusto, josta löytyy suuri määrä tietoa koottuna yhteen paikkaan. Sivuilta löytyy mm. tiedotteita, hinnastoja, teknistä tietoa ja tuoteluetteloita. Kotimaisilta ja kansainvälisiltä Top Truck -verkkosivuilta asiakas löytää korjaamoiden yhteystiedot ja palveluvalikoiman. Kotisivuilla ja Top Truck Suomi – Facebook-sivuilla julkaistaan ketjun tiedotteita. Kotisivuille saadaan lisättyä myös korjaamoiden työpaikkailmoituksia.

Top Truck -ketju on ollut mukana alan messuilla ja ketjuun kuuluvien korjaamoiden omissa tapahtumissa. Ketjun näkyvyys on tuonut korjaamoille uusia asiakkaita. Markkinoinnin tueksi on tuotettu ketjuesitteitä, kampanjoita ja tarjouksia. Lisäksi korjaamoiden saatavilla on paljon erilaista markkinointimateriaalia ja vaatetusta paikallisen ketjunäkyvyyden lisäämiseksi. Top Truck -kylttejä on toimitettu jo usealle korjaamolle, joten Top Truck -ketju näkyy asiakkaille yhä enemmän.

Laajan tuote- ja palveluvalikoiman sekä vahvan tukiverkoston avulla Top Truck -ketjun korjaamot pystyvät palvelemaan asiakkaitaan laadukkaasti ja monipuolisesti.

Lue seuraavaksi