Uutiset

Autot

TomTom Start -navigaattori tarjoaa keskinopeustiedot

TomTom lanseeraa uuden TomTom Start -autonavigaattorimalliston. Tyylikäs ja entistä ohuempi navigaattori on saatavilla kolmessa eri koossa, ja se sisältää uudistetut haku-, reititys- ja ohjeistusominaisuudet.

Ajoneuvojen keskinopeutta tarkkailevat nopeuskamerat yleistyvät, ja täysin uutena ominaisuutena TomTom Start -navigaattori antaa tietoa omasta keskinopeudesta. Näin Start auttaa entistä paremmin pitämään huolta omasta ajonopeudesta ja ajamisen turvallisuudesta esimerkiksi Keski-Euroopan matkoilla.

Navigaattorin kehittynyt kaistaohjaus helpottaa oikean kaistan valintaa ja halutulla reitillä pysymistä myös hankalissa, monikaistaisissa risteyksissä ja liittymissä. Laitteet sisältävät Euroopan kartat veloituksetta koko laitteen käyttöiän ajaksi. Ilmaiset päivitykset takaavat, että karttatiedot ovat aina ajan tasalla.

”Tavoitteemme on tehdä navigoinnista jatkuvasti turvallisempaa ja fiksumpaa. Tämä tarkoittaa muun muassa entistä tarkempia karttoja, nopeampaa ja yksityiskohtaisempaa ruuhkatietoa ja älykkäämpiä reittejä. Kuljettajien luotetuimpana matkakumppanina olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita, ja uusi TomTom Start on kehitystyömme tuorein tulos”, kertoo TomTomin kuluttajatuotteista vastaava toimitusjohtaja Corinne Vigreux.

TomTom Start -navigaattori on saatavilla neljän, viiden ja kuuden tuuman kosketusnäytöllä. Start 42 ja 52 ovat saatavilla erikoisliikkeistä, suositushinnat ovat 139 ja 159 euroa. Start 62 tulee myyntiin heinäkuussa suositushintaan 189 euroa.

Lue seuraavaksi