Uutiset

Autot

TomTom GO -navigaattoreissa elinikäiset kartat ja liikennekameratiedot

TomTom tuo elinikäiset ja globaalit karttapalvelut sekä liikennekameratiedot uusiin GO-navigaattoreihinsa. Globaalit karttapalvelut antavat käyttäjälle mahdollisuuden navigoida ympäri maailman ilman lisämaksuja GO-navigaattorin kestoiän ajan. Liikennekameratiedot sisältävät kiinteiden ja liikkuvien liikennekameroiden sijainnin, ja nämäkin tiedot ovat käytettävissä laitteen kestoiän ajan.

TomTom GO 510, 610, 5100 ja 6100 sisältävät monipuolisen ja helppokäyttöisen kosketusnäyttöliittymän, 3D-kartat ja näppärän jalustan. Navigaattoreita on saatavilla viiden ja kuuden tuuman näytöillä.

TomTom GO -navigaattorit sisältävät myös reaaliaikaisen Traffic-liikennetiedon, jonka avulla kuljettaja voi välttää ruuhkat ja suunnitella nopeimman reitin kohteeseen. TomTomin palvelu sisältää kaikki kartoitetut tiet, joihin yhdistyy miljoonista tietolähteistä tuleva liikenneinformaatio.

”Lisäämällä GO-navigaattoreihin elinikäiset kartat ja tiedot liikennekameroista meillä on nyt tarjolla kattavin paketti, jonka olemme koskaan lanseeranneet”, sanoo TomTomin kuluttajatuotteista vastaava toimitusjohtaja Corinne Vigreux.

Lue seuraavaksi