Uutiset

Autot

Tilavuutta pienoislinja-autoluokkaan – Mercedes-Benz Sprinter 519 HD Autocubyn varustelulla

Pienoislinja-autoluokka toimii järkevänä ratkaisuna pikkubussien sekä linja-autojen välimaastossa ja ne ovat mukautuvuutensa kautta erittäin monikäyttöisiä. Usein varsinkin pidemmillä matkoilla tilan puute voi tässä kokoluokassa osoittautua ongelmaksi. Henkilökuljetusalan jättiläinen Kovanen Yhtiöt on aina kulkenut kehityksen kärjessä ja nyt yritys hankki käyttöönsä Autocubyn valmistaman Sprinterin, joka on erityisen tilava niin matkustamossa kuin tavaratilan osalta.

Autocuby-ajoneuvoja Suomessa edustavan Rindell Groupin myyntipäällikkö Jukka Pukara on erittäin tyytyväinen Autocubyn laatuun ja innovatiivisuuteen. ”Saimme asiakkaalta hyvin yksityiskohtaiset ohjeet ajoneuvolle asetetuista vaatimuksista ja tehdas pystyi vastaamaan niihin vähintäänkin odotetulla tavalla. Ulkoisesti ajoneuvon tunnistaa välittömästi Kovasen ajoneuvoksi ja sisätiloissa on sekä tyylikkyyttä että toimivuutta. Olemmekin erittäin ylpeitä saavutetusta lopputuloksesta ja asiakkaan tyytyväisyys toimii parhaana palkintona”, kertoo Pukara.

Matkustusmukavuutta ja käytännöllisyyttä

Rindell Groupin Jukka Pukara luovutti uuden Sprinter Autocubyn Kovanen Yhtiöiden Heikki Kovaselle ja Manolis Koulliasille.
 

Autocubyn Sprinteriin on saatu lisätilaa käyttämällä rakenteena isoista linja-autoista tuttua, ajovakautta tuovaa runkoteknologiaa. ”Rakenteen kautta sisätilat ovat 15 senttimetriä tavallista leveämmät ja myös korkeus on vähintäänkin riittävä. Istumapaikkoja on 16 henkilölle ja 90 sentin jalkatila takaa miellyttävän matkustamisen myös isommille henkilöille”, lisää Pukara.

Korkeuden kautta myös tavaratilat ovat erityisen isot (yli neljä kuutiota) ja ne ovat läpikulkevia niin edessä kuin takana ja myös pitkälle tavaralle on runsaasti tilaa. Luonnollisesti myös kuljettajalle tarjotaan alan parhaat työskentelymahdollisuudet esimerkiksi sähköisillä oven ja tavaraluukkujen avaamismahdollisuuksilla. Suosittuja turistien nähtävyyskierroksia varten ajoneuvossa on myös oppaalle oma istuin ja kunnon äänentoisto.

Yksilöllistä tyylikkyyttä

Kovasen Sprinter huokuu tyylikkyyttä ja huomio kiinnittyy yksityiskohtien suureen määrään. Ovi avautuu mukavan leveäksi ja sisälle noustessa mustapohjainen istuinten tikkauskuvio yhdistettynä vaaleisiin sivuväreihin luo ylellisen tunnelman. Luonnonvalon määrä on mainio isojen ikkunoiden sekä lasikaton kautta ja luonnollisesti myös sisävalaistus on vaaditulla tasolla. Tyylikäs yksityiskohta on pöytiä ympäröivät led-valot, jotka varsinkin pimeänä aikana korostavat ajoneuvon eleganssia.

Ajan vaatimusten mukaisesti myös kaikki tietoliikenneyhteydet ovat ajan tasalla ja kahta 19 tuuman näyttöä voi halutessaan käyttää myös langattomasti esitysten pohjana. Matkustusmukavuuden kruunaa erittäin hiljainen äänimaailma ja halutessaan voi käyttöön ottaa auton omat laadukkaat äänentoistomahdollisuudet.

Autocuby ottaa paikkansa

Jukka Pukara kertoo puolalaismerkin saavuttaneen hyvän suosion maamme ammattiautoilijoiden parissa. ”Laadulla on arvostajansa ja alan edelläkävijä Kovanen toimii meille loistavana referenssinä ajoneuvojen tasosta ja toimivuudesta. Myös muut asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä Autocubyn laatuun ja erityisesti yksilölliset räätälöintimahdollisuudet ovat miellyttäneet suuresti. Moni onkin hankkinut jo useamman Autocubyn ajoneuvon ja varsinkin invataksit ovat osoittautuneet suosituiksi”, päättää Pukara.

Lue seuraavaksi