Uutiset

Autot

Thule ratkaisee tilaongelmat – kokoon rullattava Thule Ranger 90 -kuljetuslaatikko on pienen tilan ihme

 

Helppo varastoida pieneen tilaan

Kokoon kasattavat Thule Ranger-kuljetuslaatikot, joihin kuuluu myös Ranger 500 -suksiboksi, on kehitetty erityisesti pienen tilan ongelmiin. Ranger 90 poikkeaa perinteisistä kovakuorisista kuljetuslaatikoista, koska sen materiaali on vedenpitävää kangasta, joka voidaan rullata kasaan. Se voidaan näin helposti pakata laukkuunsa ja laittaa auton tavaratilaan perille päästyä ja kotiin palattua varastoida vaikka kellariin tai komeroon kun sitä ei tarvita.

Yksinkertainen ja kätevä – suunniteltu liikkujille

EasySnap-pikakiinnitysjärjestelmän avulla Ranger 90 -kuljetuslaatikko on helppo kiinnittää auton katolle ilman mitään työkaluja. Laatikon pohjassa ja sivuissa on vahvikkeet, jotka jäykistävät laatikon muotoonsa ja tarjoavat riittävän tuen tavaroille. Kuljetuslaatikko on täysin vedenpitävä hitsattujen saumojen ja tiivistetyn vetoketjun ansiosta, jossa on integroitu vetoketjulukko.

Michael Mitschke, Thulen kuljetuslaatikoiden kansainvälinen tuotepäällikkö kommentoi: ”Thule Ranger 90 on erittäin kekseliäs ja kätevä ratkaisu niille, joilla ei ole kotona tilaa perinteisen kuljetuslaatikon säilyttämiseen. Sen avulla saadaan helposti lisää tavaratilaa autoon, eikä tarvitse huolehtia, miten ja mihin laatikko varastoidaan silloin kun sitä ei käytetä. Se voidaan kätevästi taittaa kokoon ja järjestää pieneenkin tilaan.”

Thule Ranger 90 ja muut Ranger-sarjaan kuuluvat kokoon taitettavat kuljetuslaatikot ovat saatavana Thule-jälleenmyyjien kautta kaikkialla Euroopassa. Lähimmän jälleenmyyjän yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.thule.fi. Thule myöntää kaikille tuotteilleen 5 vuoden
takuun.

Tekniset tiedot:
• koko: 110 x 80 x 40 cm
• tilavuus: noin 340 litraa
• maksimikuorma: 50 kg
• EasySnap-pikakiinnitysjärjestelmä
• TUV-standardin mukainen ja City Crash -testin läpäissyt
• 5 vuoden takuu

 

Thule lyhyesti

Thule on maailman johtava urheiluvälineiden ja tavaroiden kuljetusjärjestelmien valmistaja, joka tarjoaa turvallisia, helppokäyttöisiä ja tyylikkäitä kuljetusratkaisuja aktiivisille perheille, innokkaille retkeilijöille ja ammattilaisille. Thulen tuotevalikoimassa on taakkatelineitä, kuljetuslaatikoita, kattokaiteita, polkupyörätelineitä, lumiketjuja, perävaunuja, vetokoukkuja, lisävarusteita matkailuajoneuvoihin sekä muita kuljetusvarusteita- ja laukkuja. Thulella on noin 3 500 työntekijää 30 tuotanto- ja myyntiyksikössä Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Yrityksen nettomyynti vuonna 2007 oli 6.2 miljardia SEK (~575 miljoonaa euroa). Thule ryhmän pääkonttori sijaitsee Malmössä, Ruotsissa ja pääosan yrityksestä omistaa yksityinen pääomasijoittaja Nordic Capital. Lisätietoja osoitteessa www.thule.com

 

 

Lue seuraavaksi