Uutiset

Autot

Teohydrauli Oy toimittaa akselit ja muut perävaunukomponentit

Toiminta käynnistyi vuonna 1977 saksalaisen AL-KO Kober akselivalmistajan tuotteiden maahantuonnilla. 2000-luvun alussa toiminta laajentui vastaamaan paremmin markkinoiden tarpeita ja tänä päivänä tavarantoimittajia on jo noin 50. Teohydrauli Oy:n perävaunukomponenttien toimittajia ovat NIEPER, GKN, ALKO ja varastosta löytyy yhtälailla BPW, KNOTT ja PEITZ tuotteita, muutamia tunnetuimpia mainitaksemme. Teohydrauli tuo maahan myös esimerkiksi Goliath vintturit ja Jokon-valaisimet. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita ja suurimmalta osaltaan Eurooppalaista alkuperää.

Teohydrauli Oy:n toiminta sisältää tukkumyynnin lisäksi maan kattavimman varaosapalvelun kaikkiin teillämme liikkuviin perävaunuihin. Kaikkiaan Teohydraulin varastosta löytyy noin 5000 perävaunukomponentti-nimikettä, ja harvinaisimpienkin osien hankinta onnistuu lähes aina Teohydraulin ammattitaitoisen henkilökunnan ja hyvien liikesuhteiden avulla. Teohydraulin jälleenmyyjiä löytyy lähes joka kaupunkista yksi tai kaksi. Yksityishenkilöt voivat tiedustella varaosien saatavuutta kotikaupunkinsa autotarvikeliikkeistä tai osat voi tilata myös suoraan Teohydraulista esimerkiksi web-kaupan kautta. Jos paikallisessa liikkeessä on hyvä varastotilanne, säästyy kuluttajalta postikulut.

Valmiit sarjat itserakentajille

Viime vuosina voimaanastuneet EU-säännökset ovat osaltaan vähentäneet perävaunujen itserakentajien määrää, koska tiettyjen komponenttien pitää olla EU-hyväksyttyjä. Vielä rakentajia kuitenkin löytyy etenkin järeämpien 2-3,5 tonnin kokonaispainoisten perävaunujen puolelta.

Tarpeita syntyy jos valmista tuotetta ei ole markkinoilta saatavana. Teohydrauli Oy on helpottanut näiden rakentajien työtä tarjoamalla erilaisilla painoilla olevia valmiita alustapaketteja, joihin rakentaja tekee itselleen sopivan päälirakenteen ja kokonaishinta jää reilusti alle valmiin perävaunun. Rekisteröimisen helpottamiseksi alustapaketin mukana tulevat kaikki tarvittavat todistukset ja dokumentit. Lisäksi näihin paketteihin on saatavana runsaasti erilaisia varusteita, kuten ajoramppeja aina 2000 kiloon asti, tukijalkoja 4000 kiloon asti, erilaisia led-valoja, 10” lavettirenkaita ja esimerkiksi Goliath-käsivinttureita yli 3,6 tonnin vetotehoon asti.

Teohydraulin valikoimissa on myös maatalousperäkärryihin sopivia pyörännapoja aina 4 tonniin asti sekä kiinteitä valoja että siirtoajoon tarkoitettuja magneettivalosarjoja sekä myös mönkijä-perävaunujen komponentteja. Lähes kaikki Teohydrauli Oy:n osat ja komponentit ovat nähtävissä ja tilattavissa yrityksen nettikaupasta osoitteesta www.teohydrauli.fi.

 
 
 
 
 

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi