Uutiset

Autot

Tanja Kärkkäinen luottaa Ford Lecticaan

Tanja Kärkkäinen on ollut tuttu näky imatralaisten taksiautojen ratissa jo vuodesta 2001 lähtien ja kokemusta kertyi alan monipuolisista tehtävistä hyvin runsaasti. Perhe-elämän, opiskelujen ja muiden työtehtävien jälkeen taksimaailman houkuttelevuus säilyi ja vuonna 2013 Tanja hankki oman taksiluvan. Omaa yritystä perustaessaan hänelle oli selvää, että taksin tulisi olla pikkubussiluokkaa ja ensimmäiseksi ajoneuvoksi valikoitui Hakalan Verhoomon rakentama 1 + 8 -paikkainen esteetön Ford Lectica Tourneo Custom. Tämä auto palveli Tanjaa moitteitta ja vaihdon tullessa ajankohtaiseksi oli luonnollista, että myös seuraava taksi on Lectican tuotantoa.

Tanja Kärkkäisen ajot ovat hyvin monipuolisia, sillä esteettömien kuljetusten lisäksi häntä työllistävät perustolppa-ajot, alueen yritysten runsaat lentokenttäkuljetukset sekä turistikyydit esimerkiksi Vainikkalan juna-asemalle. Ajoneuvon muunneltavuus on luonnollisesti hyvin tärkeää ja Lectican varustelulla muutos vaikkapa esteettömästä terveyskeskusmatkasta liikemiesten edustuskuljetukseen sujuu käden käänteessä. ”Sekä ensimmäinen että uusi Ford sopivat toimintaani hyvin ja mekanismien helppouden sekä keveyden kautta muutokset sujuvat vaivatta ja ergonomisesti järkevästi. Kaikki ammattiautoilussa vaadittavat yksityiskohdat on huomioitu. Esimerkiksi pyörätuolien kiinnityspisteitä on riittävästi ja myös matkalaukuille löytyy tarvittaessa mukavasti tilaa”, kertoo Kärkkäinen.

Yksilöllinen varustus

Ensimmäistä ajoneuvo hankkiessaan Kärkkäiselle riitti miltei perusvarustelu, mutta kokemusten kartuttua hänellä oli useita erikoistoiveita seuraavaan lecticalaiseen. ”Valitsin verhoilun, istuintyypin sekä kattovalaistuksen mieltymysteni mukaiseksi ja pieni, miellyttävä yksityiskohta on myös päänsuojien nimikointi. Olen myös selvittänyt tarkoin asiakkaitteni toivomukset ja niiden kautta on korostunut esimerkiksi netin toimivuus, minkä olenkin varmistanut Wifi-yhteyden kautta. Tärkeä yksityiskohta on myös istuinjärjestelyiden joustavuus, jonka kautta on mahdollista luoda matkustajalle täydellinen lepoasento turvallisuutta vaarantamatta”, Tanja korostaa.

Ford pitää liikkeessä

Kärkkäisen ensimmäiseen Customiin ehti tulla mittariin noin 300 000 kilometriä ja ajoneuvo osoittautui hinta-laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyiseksi. Uusi Custom saapui Imatralle syyskuussa ja ensimmäisten 35 000 kilometrin jälkeen Tanja on hyvin tyytyväinen valintaansa. ”Kaikki on toiminut niin kuin pitää ja Fordilla pärjää myös vaikeimmissa olosuhteissa. Lectican varustelu oli juuri niin kuin sovittiin ja korostaa täytyy myös Hakalan Verhoomon asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, jonka kautta auton yksilöllinen räätälöinti oli helppoa”, kiittelee Kärkkäinen.

Yksilöllisyyttä korostaa myös Taksipalvelu Kärkkäisen korkea palvelun taso, josta esimerkkinä toimii pidemmillä matkoilla tarjolla oleva ruoka- sekä juomatarjoilu. Kärkkäisen asiakaslähtöiseen ystävällisyyteen perustuva toimintatapa onkin osoittautunut onnistuneeksi ja yhtiön kalustoon on jo liittynyt myös ensimmäinen henkilöautotaksi.

Lue seuraavaksi