Uutiset

Autot

Taksiyhtiö Cabonline rekrytoi 100 uutta kuljettajaa

Pohjoismaiden johtavaan taksiyhtiöön, Cabonlineen, kuuluvat Kovanen, Mankkaan Taksi ja Inva-Taksi palkkaavat 100 uutta kuljettajaa. Uusien kuljettajien haku on parhaillaan käynnissä.

Kesällä Suomeen tulleen ruotsalaisen Cabonlinen liiketoiminta kasvaa vauhdilla. Yhtiö haluaa tarjota palveluitaan yhä useammalle asiakkaalle ja rekrytoi nyt sataa uutta kuljettajaa.

“Olemme vahvalla pohjalla ja haemme jatkuvasti kasvua. Kovanen, Mankkaan Taksi ja Inva-Taksi ovat tunnettuja ja arvostettuja työnantajia. Markkinoiden kovasta kysynnästä johtuen pystymme kouluttamaan kuljettajia saman tien vakituiseen työhön,  toki myös osa-aikaiseksi haluaville löytyy töitä, sanoo Cabonline Finlandin toimitusjohtaja Topi Simola.

Yhtiöllä on oma taksikoulu, jossa uudet kuljettajat koulutetaan kokonaisvaltaisesti työhön. Koulutus kestää kuukauden. Cabonlinella on Suomessa tällä hetkellä yhteensä noin 630 kuljettajaa. Tärkeintä työssä on asiakaspalveluhenkisyys, joka yhdistää erilaisilla taustoilla työskenteleviä kuljettajia. 

Yhtiö aikoo lisätä myös autojen määrää ensi vuonna, kun taksilain muutokset tulevat voimaan. Toimintaa on tarkoitus laajentaa muihin kaupunkeihin.

Cabonline osti alkukesästä etenkin yritys- ja yksityisasiakkaiden taksipalveluista tunnetut Kovasen ja Mankkaan Taksin sekä myöhemmin kesällä Inva-Taksin. Cabonline on täyden palvelun kuljetustalo, kun saman katon alle yhdistyi sekä perinteinen taksiliikenne, tilausajot ja julkinen taksiliikenne. Yhtiöllä on Suomessa tällä hetkellä yhteensä 700 työntekijää ja 270 autoa.

Lue lisää kuljettajien koulutuksesta

www.cabonline.com

Lue seuraavaksi