Uutiset

Autot

Sonax-tarvikeuutuudet autonpesuun

Autonhoidossa kiinnitetään usein paljon huomiota käytettäviin autonhoitokemikaaleihin, mutta myös autonhoitotarvikkeet ovat tärkeässä roolissa. Oikein valituilla autonhoitotarvikkeilla työ sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja lopputulos on luvatunmukainen. SONAX tarvikevalikoima on nyt laajentunut kahdella odotetulla uutuustuotteella, SONAX Pesukintaalla sekä pehmeäpäisellä SONAX Vanneharjalla.

SONAX Pesukinnas on laadukasta, pehmeää mikrokuitua. Kinnas on äärimmäisen hellävarainen auton maalipinnalle. Pehmeä mikrokuitu sitoo lian itseensä, jolloin pinnalla ollut lika ei pääse naarmuttamaan maalipintaa. SONAX Pesukinnas on muotoiltu ergonomisesti. Erillinen peukalo ja sormien välissä oleva sauma sekä leveä ja napakka resori ranteessa varmistaa kintaan paikalla pysymisen.

SONAX Vanneharja ultra-soft on puolestaan uusi, pehmeäpäinen vanneharja. Pehmeä, sienimäinen pää puhdistaa vanteet hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Vanneharjassa on jämäkkä kädensija joka helpottaa pesua. Pehmeällä päällä yllät puhdistamaan myös ahtaammat kohdat vanteissa.

Oy Kaha Ab

Suomen suurimpiin autovaraosien, ajoneuvojen ja veneiden lisävarusteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeisiin kuuluva Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934.

Verkossa

www.kaha.fi

www.sonax.fi

Lue seuraavaksi