Uutiset

Autot

Setralle Coach of the Year -palkinto

Setra Comfort Class 500

Vuosi ensiesittelynsä jälkeen on uusi Setra ComfortClass 500 voittanut tavoitellun ”Coach of the Year 2014” –tittelin. Yhdeksäntoista kansainvälistä toimittajaa valitsivat Setra-malliston voittajaksi ensisijaisesti näyttävän kokonaiskonseptinsa tähden. Oleellinen painoarvo arvostelussa oli matkustamon hiljaisuudella, viimeistelyllä, jarrutusominaisuuksilla, turvallisuudella, käsiteltävyydellä, ergonomialla, matkustajaystävällisyydellä ja taloudellisuudella.

Daimler linja-autojen johtaja Hartmut Schick on palkinnon ansiosta vakuuttunut, että mittava investointi täysin uudenlaiseen tilausajobussikonseptiin on kannattanut. Elokuun loppuun mennessä uutta, vuonna 2012 esiteltyä ComfortClass 500 -sarjan autoa oli myyty Euroopassa jo 80 kappaletta.

Eurooppalaisen ammattilehdistön toimesta on vuodesta 1989 lähtien vuorovuosin myönnetty ”Bus of the Year” ja ”Coach of the Year” -palkinnot. Vertailussa toimittajat kiinnittävät huomiota erityisesti autojen käytännön ratkaisujen toteutukseen ja toimiviin konsepteihin. Setra ComfortClass 500 saa palkintonsa ”Busworld 2013” -näyttelyssä Belgian Kortrijkissa.

Lue seuraavaksi