Uutiset

Autot

Saris-tarjoaa vesitiivistä tavaratilaa

Monesti matkailuautosta tai pikkubussista loppuu tavaratila kesken. Silloin erinomainen ratkaisu on jarruton Saris-umpiperävaunu, joka tarjoaa 5-6 kuutiometriä helposti käytettävää kuljetustilaa. Suorakulmaisen korin seinät ovat muovipinnoitettua, suomalaista Koskisen Oy:n 15 millin vaneria ja kulmaprofiilit laadukasta alumiiniprofiilia. Lukittavissa olevat Saris-umpiperävaunut ovat erittäin vesi- ja pölytiiviitä, jolloin perävaunuun voi pakata myös elintarvikkeita ja vaatteita.

Kaikki perävaunuissa käytetyt saranat ja lukot ovat ruostumatonta terästä ja vakiovarusteluun kuuluu myös sisävalo. Taakse on valittavissa joko pariovet tai ovi, joka samalla toimii ajosiltana esimerkiksi mönkijälle tai moottoripyörälle. Vakiovarustukseen kuuluu myös peruutusvalo, tukijalat takana sekä nokkapyörä. Jarruttomat, kokonaismassaltaan 750 kilon Saris AMG75V ja AMH75V –vaunut ovat myös erittäin lyhyitä, jolloin lautoilla liikkuminen tulee edulliseksi. Tilavuudeltaan 5-6 kuutiometrin umpivaunujen kantavuus on noin 400 kiloa. Kuormatilan sisäpituus AMG75V ja AMH75V-vaunuissa on 251 senttiä, korkeus 150 senttiä ja leveys mallista riippuen 132 tai 152 senttiä.

Jarruttomat Saris-umpiperävaunut sopivat erinomaisesti matkailijoille, bussiyrityksille, takseille, vaunuvuokraamoille tai vaikkapa työmaakopiksi omakotitalotyömaalle. Turun seudulla toimiva Alberni Oy on maahantuonut hollantilaisia Saris-vaunuja jo 14 vuoden ajan. Myynnin ohella Alberni Oy harjoittaa myös perävaunujen vuokraustoimintaa.

Lue seuraavaksi