Uutiset

Autot

Saris PK140 Record -hydraulinen kippiperävunu

 

 

Käsikäyttöisellä pumpulla vaunu soveltuukin parhaiten tilapäiseen käyttöön kun ei tarvitse pitää huolta akun lataustilanteesta. Jos käyttöä on enemmän niin sähköhydrauliikan saa lisävarusteena.

Vaikka tämä uusi PK140 RECORD malli onkin hyvin edullinen niin se on varustettu Suomen talveen aivan samalla tavalla kuin isommat SARIS mallit. M+S renkaat vakiona, sähköhydrauliikka on varustettu laadukkaalla VARTA akulla ja koteloitu umpinaiseksi vaunun alle, suojaan suolavedeltä ja lumelta.

SARIS PK140 RECORD on myös riittävän korkea tyhjentyäkseen korokelaidoillakin yhteen kasaan eikä 10 m pitkäksi matoksi. Vaunu on korotettu 10 cm korkealla apurungolla joka myös tukevoittaa lavan pohjaa.

Vaunun sisämitat ovat 135 x 255 cm. Vakiona on 30 cm todella jäykät alumiiniprofiililaidat jotka vakiona ovat kaikki avattavia myös etulaita. Vaunuun saa 60 cm korkeat kuumasinkityt verkkolaidat joko verkkopintaisena tai umpeen vaneroituina jolloin sillä kulkee kevyesti
vaikka 3 m3 klapikuorma. Kokonsa ja keveytensä ansiosta SARIS PK140 RECORD on vedettävissä laillisesti normaalilla henkilöautolla, mönkijällä tai vaikkapa Avant pienkuormaajalla.

Mielenkiintoinen käyttö tuleekin olemaan kun samaa hydraulista kippivaunua
voi vetää henkilöautolla ja sitten vaikka mönkijällä metsässä.

www.alberni.fi
www.saris.net

 

 

Lue seuraavaksi