Uutiset

Autot

Sanna Rautaharkko laittaa Lecticat liikkeelle

Tamperelaisen perheyhtiö Hakalan Verhoomon Lectica-valikoima kulkee tunnetusti kehityksen kärjessä ja automallien uudistuessa myös Lecticalla on tarjota todella nopeasti toimivat ratkaisut kuljetustehtäviin. Monipuolinen asiakaskunta sekä laaja tuotevalikoima yhdistettynä vauhdikkaasti käyneeseen kauppaan vaatii kapasiteettia ja toukokuun alusta Lectican myyntitiimiin liittyi Sanna Rautaharkko.

Sannalla on takanaan pitkä kokemus myynnistä ja markkinoinnista, mutta autovarusteluala on hänelle uusi maailma. ”Tulo uudelle alalle on upea haaste ja on todella virkistävää sukeltaa täysin erilaiseen toimintaympäristöön. Yksityiskohtien määrä on valtava, mutta olen saanut kaiken mahdollisen opastuksen Lectican avuliaalta henkilökunnalta”, kiittelee Rautaharkko. ”Parhaiten oppii kyselemällä ja toivottavasti olen alan ulkopuolisena tuonut myös uusia näkemyksiä kauemmin ajoneuvojen kanssa työskenneille” Sanna lisää.

Rautaharkon löytää parhaiten Lectican toimipisteestä Tampereen Lahdesjärveltä, mutta totuttuun Lectican tapaan asiakkaita tavataan alan messuilla, omilla kiertueilla sekä tietenkin heidän omissa toimipisteissään. ”Asiakkaat ovat tällä alalla hyvin asiantuntevia ja tietävät tarkoin mitä tarvitsevat. Lectican loistava maine on tiedossa ja on mukavaa, kun tietää, että tuotannossa pystytään vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin käytännössä lähes aina”, Sanna iloitsee.

Lue seuraavaksi