Uutiset

Autot

Rinta-Joupin Autoliike Espoon Koskeloon

Rinta-Joupin autoliike Espooseen

Rinta-Joupin Autoliike vahvistaa toimintaa pääkaupunkiseudulla avaamalla matkailuautoihin keskittyvän toimipisteen Espoon Koskeloon. Matkailuautojen osto- ja myyntitoiminnot käynnistyvät vielä kuluvan syksyn aikana kiinteistön muutostöiden valmistuttua.

Rinta-Joupin Autoliike myy ja ostaa autoja kaikkialla Suomessa ollen siten yksi maamme suurimmista ja monipuolisimmista autokaupoista. 15 paikkakunnalla toimivan Rinta-Joupin Autoliikkeen edustamia merkkejä ovat Toyota, Skoda, Honda, BMW, Opel, Ford, Peugeot, Seat, Renault, Dacia, LMC, Hobby, Hymer, Carado ja Pössl.

Jokaisessa toimipisteessä myydään myös vaihtoautoja. Pääkaupunkiseudun ostopisteet sijaitsevat Helsingissä Toisella linjalla ja pian avattavassa Koskelon pisteessä.

Rinta-Joupin Autoliikkeen mukaan matkailu matkailuvaunulla tai -autolla on vahva ja kasvava harrastus. Alan kattojärjestön European Caravan Federationin mukaan Suomessa on matkailuajoneuvoja asukaslukuun verrattuna eniten Euroopassa. Suurin harrastajajoukko löytyy lapsiperheistä ja pariskunnista. Hyvin varustellut matkailuajoneuvot soveltuvat varsinaisen karavaanimatkailun lisäksi monien harrastusten kulku- ja majoitusvälineiksi.

Lue seuraavaksi