Uutiset

Autot

Renault Trucks -jakeluautotarjonta laajentuu D Wide 11L -mallilla

Renault Trucksin jakeluautomallisto on täydentynyt 11-litraisella D WIDE -mallilla. Erinomaisesti jakeluajoon ja ympäristönhuoltotehtäviin soveltuvan 18–26-tonnisen D WIDE -mallin saa sekä 8- että 11-litraisella moottorilla tehoskaalan ollessa 250–430 hevosvoimaa. Uudella mallilla Renault Trucks vastaa niiden asiakkaiden tarpeisiin, jotka haluavat autoonsa sekä tehokkaan moottorin että matalalattiaohjaamon.
Renault Trucks laajentaa jakeluautomallistonsa moottorivaihtoehtoja. 11 litran DTI 11 Euro 6 -moottorivaihtoehdon ansiosta D WIDE -mallin uudet tehovaihtoehdot ovat 380 ja 430 hevosvoimaa – tehovaihtoehtojen vääntöhuiput ovat 1 800 ja 2 050 Nm. 8-litraisen moottorin tehovaihtoehdot ovat 250, 280 ja 320 hevosvoimaa.

– 11-litraisella moottorilla varustettu D WIDE on odotettu täydennys mallistoomme. Renault Trucks -uutuus on erinomainen tuote, sillä se muuntuu monenlaiseen ajoon – päivällä voidaan ajaa jakeluajoa ja yöllä runkolinjaa perävaunun kanssa. 11-litrainen D WIDE sopii erittäin hyvin myös esimerkiksi lavan ja kappaletavaranosturin alustaksi, kertoo tuotepäällikkö Mikko Aules.

Uudella mallilla Renault Trucks vastaa niiden asiakkaiden tarpeisiin, jotka haluavat autoonsa sekä tehokkaan ja vääntävän moottorin että matalalattiaohjaamon tarjoamat mukavuusedut.

– D WIDE -mallin ohjaamoon on helppo nousta. Liukumattomia porrasaskelmia on vain kaksi, ja askelman korkeus on vain 34 cm. D WIDE sopiikin loistavasti ajotehtäviin, joissa ohjaamoon joudutaan kulkemaan päivän aikana toistuvasti. Uutuusmalli on hyviä vaihtoehto esimerkiksi ympäristönhuoltotehtäviin, säiliöautoksi ja autojenkuljetusautoksi, summaa Aules.

D WIDE -mallissa on vakiona automatisoitu Optidriver-manuaalivaihteisto. Auto voidaan varustaa Fuel Eco -paketilla, polttoaineenkulutusta pienentävällä vaihteenvalintaohjelmalla, automaattisella tyhjäkäyntisammutuksella, Ecocruise-vakionopeudensäätimellä, irtikytkettävällä kompressorilla ja Power-tilan rajoitustoiminnolla. Lisävarusteena oleva Voith-hidastin lisää entisestään ajomukavuutta ja turvallisuutta.

D WIDE DTI 11

Malli Tyyppi Akselisto GCW Moottori Vaihteisto
D 18/19 WIDE
-autojenkuljetusauto
tasakuorma-auto 4×2 18/19 tn DTI 11
380 hv
430 hv
automatisoitu Optidriver-manuaalivaihteisto

Voith-hidastin saatavana lisävarusteena

vetoauto 4×2 18/19 tn
D 18/19 WIDE tasakuorma-auto 4×2 18/19 tn
vetoauto 4×2 18/19 tn
D 26 WIDE tasakuorma-auto 6×2 26 tn
   

Lue seuraavaksi