Uutiset

Autot

RAM-mallisto monipuolistuu vauhdilla

GT-Auto on vuonna 2003 perustettu yritys, joka palvelee asiakkaita Vantaalla, Tuusulassa, Porissa ja Pieksämäellä. GT-Auto on tunnettu erityisesti saksalaisten premium-luokan ajoneuvojen tuonnista maahamme, ja henkilökunnan ammattitaidon sekä hyvien kontaktien kautta asiakkaalle löydetään erikoisimmatkin ajoneuvot reippaalla aikataululla. GT-Auto toimii myös RAM-autojen tehtaan valtuuttamana maahantuojana ja valikoimassa on jatkuvasti useita upeita jenkkiautoja. RAM on käynyt Suomessa hyvin kaupaksi ja lisää kysyntää herättävät varmasti uudet kevythybridi- sekä dieselversiot.

RAM 1500 5.7 Hemi eTorque -moottori tarjoaa yli 400 hevosvoimaa ja näiden lukemien ansiosta hybridin tuoma 40 kilon lisäpaino ei juuri tunnu.

RAM-ajoneuvot ovat myynnissä kaikissa GT-Auton toimipisteissä, mutta varsinainen RAM-Store sijaitsee Vantaalla aivan Kehä III:n tuntumassa. Liikkeessä on jatkuvasti tutustuttavissa sekä koeajettavissa useita RAM-malleja ja liikkeen henkilökunta osaa opastaa juuri oikean ratkaisun löytämisessä. Jenkkivalikoimaa täydentävät myös Chevroletin ja Fordin pick-up-versiot, mikä takaa harvinaisen monipuolisen kattauksen luokan tarjonnasta. Myynnin lisäksi GT-Auto tarjoaa kattavat rahoitus- ja takuupalvelut sekä huollot valtuutettujen yhteistyökumppaneiden kautta. GT-Autolla onkin kaiken kaikkiaan todella laaja valikoima myyntiautoja jokaiseen tarpeeseen ja kaikkien toimipisteiden ajoneuvoihin voi tutustua yrityksen nettisivustolla.

RAM 1500 eTorque kevythybridi

Kaksiosainen takaluukku on yksi mainio esimerkki RAM:n innovatiivisuudesta sekä käytön helppoudesta.

Jenkkiavolavat eivät ole maineeltaan tunnettuja polttoainetaloudellisuudestaan, mutta moottoriteknologian kehityksen myötä myös tämän luokan kulutuslukemat ovat tulleet reippaasti alas. Raskaalla jalalla polttoainetta saa kyllä kulumaan reilusti, mutta normaalissa maantieajossa isokoneisetkin autot yllättävät positiivisesti taloudellisuudellaan. Nyt RAM vie kehityksen vielä askeleen eteenpäin, kun markkinoille on saapunut uusi RAM eTorque-kevythybridimoottorilla. ”Uutuusmalli on herättänyt maassamme runsaasti huomiota ja ensimmäiset luovutuksetkin on jo suoritettu. Tuttuun RAM-tyyliin ajoneuvo on upeasti varusteltu ja 5.7-litran Hemi-moottori takaa voiman riittävyyden”, kertoo myyntipäällikkö Juha Sulosaari Vantaan GT-Autosta.

”RAM 1500 eTorquen teknologia on pitkälle kehitettyä ja esimerkiksi jarrutusten voiman talteenotto sekä start-stop-järjestelmä ovat erittäin hyödyllisiä ja taloudellisuutta parantavia. eTorque-kevythybridissä käytetään litiumakkua ja järjestelmä lisää kokonaispainoa vain noin 40 kilolla. Samalla eTorque tuo 177 newtonimetriä lisää vääntöä jo ennalta tehokkaaseen kokonaisuuteen, mikä parantaa entisestään esimerkiksi isojen perävaunujen vetämistä. Runsaista positiivisista ominaisuuksista huolimatta kevythybridin vaikutus RAM:n hintaan vain muutamia tuhansia, mikä tässä ajoneuvojen hintaluokassa ei ole mikään kynnyskysymys”, korostaa Sulosaari.

RAM 1500 myös dieselversiona

Myyntipäällikkö Juha Sulosaari Vantaan GT-Autosta on jenkkiautojen asiantuntija ja hänen avullaan jokaiselle asiakkaalle löydetään yksilöllinen ja omiin ajotehtäviin soveltuva ajoneuvo nopeallakin aikataululla.

Monelle autoilijalle dieselvaihtoehto on yhä ehdoton ykkönen ja GT-Auto luovuttaa maaliskuussa ensimmäisen RAM 1500 -auton dieselversiona. Mallissa on 260 hevosvoimainen kolmen litran EcoDiesel V6-moottori, joka on kehitetty erittäin polttoainetaloudelliseksi ja tehokkaaksi väännöltään. Dieselversio onkin maassamme erittäin odotettu ja Vantaan GT-Autossa tulokkaaseen on mahdollista päästä tutustumaan tarkemmin.

”Sekä eTorque- että EcoDiesel-versiot tullaan maassamme verotussyistä rekisteröimään kevyiksi kuorma-autoiksi. Haittapuolena tästä on nopeudenrajoitin, mutta samalla saa täydet ALV-oikeudet ja myös poistomahdollisuudet ovat viime aikana parantuneet. Sekä eTorque että EcoDiesel soveltuvatkin Suomen markkinoille mainiosti ja nopeasti muuttuvassa maailmassa niiden edustamat arvot herättävät ansaittua huomiota”, Sulosaari lisää.

GT-Auto kasvaa hallitusti

GT-Auton Vantaan toimipisteessä ajoneuvoihin tutustuminen on helppoa. Sijainti aivan Kehä III:n ja Kolmostien tuntumassa tekee paikalle saapumisen helpoksi joka suunnalta.

GT-Auto on toimintansa ajan kasvanut hallitusti ja toimipisteiden määrää lisätty maltillisesti toiminnan laadun varmistamiseksi. ”Tällä hetkellä työllistämme kokopäiväisesti reilut kymmenen henkilöä ja vuodessa myymme yhteensä noin 800 ajoneuvoa. Olemme täysin kotimaisessa omistuksessa ja kaikkea toimintaamme ohjaa asiakastyytyväisyyden ensiluokkaisuus yksilöllisen palvelun kautta. Autovalikoimamme kehittyy asiakastoiveiden mukaan ja esimerkiksi tällä hetkellä käytetyt jenkit viedään miltei käsistä. Uusien RAM-ajoneuvojen myyntitavoite on puolestaan muutamia kymmeniä vuodessa ja tätä segmenttiä täydentävät mainiosti myös Chevroletin ja Fordin jenkki-pick-up-mallistot”, päättää Sulosaari.        

Lue seuraavaksi