Uutiset

Autot

Postille kymmeniä Renault Trucks Mastereita

Ensimmäiset Postin tilaamat Renault Trucks Master -pakettiautot ovat jo työssä eri puolilla Suomea. Postin kuljetukset hoituvat jatkossa entistä vahvemmin Renault Trucksin kevyemmän pään hyötyautoilla.

Posti Group Oyj:n tilaamista kymmenistä Renault Trucksin Master-paketti- ja -kevytkuorma-autosta ensimmäiset on jo luovutettu Postin käyttöön. Renault Trucksin hyötyautotarjonta alkaa alle 3,5-tonnisista Master-jakeluautoista. Hiljattain uudistuneen Master-mallin lukuisat umpikori- ja alustavaihtoehdot tarjoavat ratkaisun todella monenlaisiin kuljetustarpeisiin. Postin tilaamista Master-jakeluautoista osa on pakettiautokorisia, ja osassa on kotimaista tuotantoa oleva jakelukori.

– Master-pakettiautossa yhdistyy henkilöautomainen ajettavuus, suuri kantavuus ja hyvä tilankäyttö. Auton kokonaismassa on 2 800, 3 500 tai 4 500 kilogrammaa ja vetomassa 2 500, 3 000 tai 3 500 kg. Umpipakettiautossa on sekä kolme koripituutta että korikorkeutta tavaratilan ollessa 8,0–17 kuutiometriä. Master-alusta tarjoaa hyvän perustan 2,4–4,9-metrisille päällirakenteille, kertoo Renault Trucks-tuotepäällikkö Mikko Aules.

Masterin tehokkaan ja taloudellisen 2,3-litraisen turbodiesel moottorin tehovaihtoehdot ovat 110, 125, 135, 150 ja 165 hevosvoimaa – kaksi tehokkainta on uusia Twin Turbo -moottoreita. Masterin saa etu-, taka- ja nelivetoisena sekä yksittäis- että paripyörillä. 6-portaisen vaihteiston saa myös robotisoituna. Renault Trucksin kuorma- ja pakettiautojen myynti- ja huoltoverkosto kattaa nyt erittäin hyvin koko maan. Renault Trucks -asioissa kuljetusalan ammattilaisia palvelevat kaikki Suomen Volvo Trucks -jälleenmyyjät ja -huoltokorjaamot.

Lue seuraavaksi